tirsdagens

pink-3-2 pink-1-4 pink-4-2 pink-1-3 pink-3-3 pink-2-3LÆBER: RUSSIAN RED fra MAC, SOLBRILLER: H&M, SKJORTE & LÆDERNEDERDEL: SECOND HAND, TASKE: NASTYGAL, SANDALER: VAGABOND

I går, før jeg skulle på KUL for at arbejde det meste af dagen på ArtAffair 2.0 – en fernisering af flotte værker fra unge, Aalborggensiske kunstnere – kunne jeg lige nå at smutte ned omkring Musikkens Hus, hvor min kæreste hjalp mig med at skyde et par billeder af mit outfit, som passede perfekt til vejret: selv da jeg cyklede hjem klokken 22:30 om aftenen frøs jeg ikke, selvom jeg ingen jakke havde med.. Åh, du danske sommer!

Jeg afprøvede en styling-idé, jeg fik sidste gang jeg ville bruge en lang skjorte sammen med min mini-lædernederdel, nemlig at bruge som skjorten som kjole og nederdelen som en slags enormt bælte eller som en detalje mere end som en konkret nederdel og lade skjorten hænge ud neden for nederdelens kant. Til outfittet satte jeg en portion sorte detaljer, som sandalerne, som jeg synes var fuldstændig perfekte til mit outfit. Derudover røg de enorme solbriller på som endnu et grafisk element og sidst, min gennemsigtige taske, der så fint viste en portion pompomer frem, som jeg havde taget med til aftenens event.

Det endte med at blive et outfit og nogle billeder som jeg er ret så tilfreds med – de lidt sjove elementer som printet på skjorten og pompomerne i tasken sat op imod den sorte lædernederdel og de trendy sandaler synes jeg er så skønt!

Hvad synes I?

 

SHOP MIT LOOK OG AFPRØV “NEDERDEL OVER SKJORTEKJOLE”-IDEEN!
[show_shopthepost_widget id=”100526″]