NEMESIS, BABE på pinterest

Skærmbillede 2014-06-11 kl. 12.56.21 Skærmbillede 2014-06-11 kl. 12.56.51

Noget, jeg længe ikke har fattet det fede ved er Pinterest. Jeg fangede ikke helt hvad folk ville bruge sådan en side til, når man lige så godt kunne smutte ind på Tumblr eller bare google noget, når man havde brug for inspirationsbilleder.. Men så tænkte jeg forleden dag, at jeg hellere lige måtte give pinterest en chance og svup – så var jeg på krogen!

Jeg er stadig en nybegynder i Pinterest-land, men jeg tror jeg kan komme til at bruge fantastisk meget tid på siden, så snart jeg rigtig kommer ordentligt i gang. Måske har I også opdaget, at der er kommet små “Pin It”-knapper over mine billeder, når I fører musen henover – så nu kan NEMESIS, BABE-billederne nemt også komme til at florere i det fantastiske (p)inspirations-univers!

Jeg følger næsten ingen på Pinterest, så hvis I har anbefalinger til gode pinnere eller har lyst til at smide mig et link til jeres egen pinterest-profil, så skal I bare være velkomne!

I kan finde min Pinterest-profil under navnet “NEMESIS, BABE blog” eller med url’en pinterest.com/nemesisbabe/.

Tre, to, én – pin!