Tirsdagens – til modeuge i København

outfit august nemesis babe blålig cph-6 outfit august nemesis babe blålig cph-3 outfit august nemesis babe blålig cph-7 outfit august nemesis babe blålig cph-5 outfit august nemesis babe blålig cph-4 outfit august nemesis babe blålig cph-8LÆBER: CANDY YUM-YUM fra MAC, T-SHIRT-KJOLE: SECOND HAND, BÆLTE: SOUVENIR, TASKE: ASOS, SKO: VAGABOND

 I går begyndte den første show-dag til modeugen i København og jeg var hoppet i mit nyeste køb fra genbrugsen – en fantastisk blå og turkis t-shirt-kjole(ok, måske er det bare en t-shirt og ikke så meget en kjole, men er det ikke ligemeget?) som jeg er forfærdeligt glad for. Jeg havde tilsat den et fint reb-bælte, som min søster bragte hjem til mig efter en tur til Japan for nyligt, og som jeg synes gav t-shirten et kimono-agtigt look.

Dagen spænderede jeg først og fremmest med en sød video-journalist ved navn Ditte, fra Berlingske, som fulgte mig hele dagen med hendes video-kamera og en masse spørgsmål – i løbet af ugen udkommer der nemlig en video på Berlingske med hele min første dag under denne sæsons modeuge.
Vi startede dagen ud med at tage til Tommy Hilfiger Breakfast event, hvorefter vi drog mod Rådhuspladsen til shows og hængen ud i Business Loungen på Rådhuspladsen. Jeg fik skudt en masse street style for NastyGal og Elle DK og set en håndfuld shows – Barbara I Gongini, Veronica B. Vallenes og slutteligt Freja Dalsjø, som jeg – og alle andre – elskede..

Og, nå jo, så stødte jeg ind i yndlings-Mø, som jeg fik sneget mig til at snuppet et lille fan-girl billede med – se det her! 

Aaah, modeuge! Hvad synes I om mit første outfit?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”194826″]