to cut or not

Photobucket

Efter at have haft min fine nye secondhand-kjole hængende på skabet et stykke tid, er jeg begyndt at overveje om jeg burde gøre noget ved den. Den virker nemlig en smule poset og stor i forhold til hvor lille og splejset jeg er, og jeg har gået og leget med tanker om at klippe den lårkort, så den bliver en smule mere sommerlig. Og så kan man jo også komme ud og vise stængerne frem, når sommeren snart kommer igen. Men jeg ved ikke helt jeg bør klippe kjolen, og når det er gjort, er der jo ingen vej tilbage. Derfor har jeg taget billeder af den som den er nu og så foldet op til den længde jeg ville klippe den i for at sætte dem op i mod hinanden – ignorer lige at den poser sådan på det andet billede, det er fordi resten af kjolen er indenunder. Hvad synes I jeg skal gøre?

After having had my nice new second hand dress hanging on my closet for a while, I started considering if I should do something about it. It does seem a bit big and baggy compared to how small I am, and I’ve been thinking about cutting it up to the middle of the thigh, so it would be a bit more summery. And them I can get my legs out fot when the sommer soon will return. But I’m not sure if I should cut the dress, ’cause when it’s done, there’s no turning back. I have therefor photographed it how it is now and the folded up to the lenght I’d cut it, just to see the difference – please ignore the baggyness on the second photo, it’s because the rest of the dress is under it. What would you do in this situation?