SS12: David Delfin

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Her er lige lidt eyecandy. Jeg fand denne SS12-kollektion af designeren David Delfin for et godt stykke tid siden, og siden da har jeg været helt vild med det. Jeg elsker fokusset på farver og former og jeg ville elske at eje hele kollektionen! Det er så cool og simpelt, men stadig med masser af farver. Mine yndlingslooks er bl.a. midterste look på tredje billed (apropos det, gæt hvilket læbestift, jeg snart får med posten!) og looket på tredje sidste billed med den gymnastik-agtige top og pink bukser. Derudover hader jeg ikke drengenes gennemsigtige trøjer, høhø. Hvad synes I?

Here’s a bit of eye candy. I found this SS12 collection by the designer David Delfin some time ago and since then, I’ve been in love with it. I the the focus on colour and shapes and I love to own everything from the collection! It’s so cool and simple but still with lodt of colour. My favorite looks are the third one on the second piture (oh talking abotu that look: guess which lipstick I have coming in the mail soon?)and the one on the seventh picture with the gymnastics like top and the pink pants. And the I do not hate the see through tops on the boys. What do you think?