tøjmarked i tivoli

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket MY OUTFIT: PANTS, T-SHIRT AND JACKET: SECOND HAND, SOCKS AND SHOES: H&M, LIPSTICK: PINK NOUVEAU by MAC

I søndags tog jeg til et nyt loppemarked for salg af tøj i Karolinelund. Det stod ned i stænger det meste af dagen, men heldigvis var der en overdækket pavillion som det var stillet op til marked på. Jeg kan love jer for at der var mange sælgere og en masse lækkert tøj. Selv var jeg lidt tilbageholdende og købte kun én kjole og to billeder. Jeg havde stillet op i helt pink tøj, for at virke som en slags blikfang og håbe på at tiltrække kunder, hvilket jeg også gjorde – om det var det lyserøde tøjs skyld kan jeg dog ikke være sikker på. Jeg fik solgt for omkring 500kr, hvilket var fantastisk, eftersom denne måned skal stå på et muligt indkøb af dyrt studentertøj a la pallietkåbe og en gallakjole af en art – der kan de 500kr virkelig gøre sig nyttige! Jeg må sige at det hele var en succes. Hvis I kunne tænke jer at købe det, jeg har tilbage (det, der hænger på mit stativ), så smut omkring min salgsblog HER og byd! Derudover vil jeg opfordre jer til at tjekke markedet ud på facebook HER, eftersom det bliver en tilbagevendende ting.

Sunday I went to a new flea market for clothes sale in Karolinelund in Aalborg. It was quite a rainy day, but luckily we found a dry place to put up the market. There was lots of great clothes to be bought and a lot of people to sell and buy it. I was quite modest and only bought one dress and two small pictures to hang on the wall. I also wore a complete pink outfit to make people notice me and my stand – I think they did, since I sold things for 500DKK that day. It was really great since I’m going to buy quite expensive things this month like a giant sequin jacket for graduation, plus a promdress, too. Those 500DKK are very useful! The day was quite a succes and you can check out the event on facebook HERE – it’s going to be happening each month now! You can also check out the things I have left for sale on my salesblog HERE, if you see anything on the rack that you like.