torsdagens

outfit october nemesis babe colorful mural sequins-17 outfit october nemesis babe colorful mural sequins-5 outfit october nemesis babe colorful mural sequins-13 outfit october nemesis babe colorful mural sequins-14 outfit october nemesis babe colorful mural sequins-3 outfit october nemesis babe colorful mural sequins-18 outfit october nemesis babe colorful mural sequins-6LÆBER: SPANISH ROSE fra CLINIQUE, SWEATER & TASKE: SECOND HAND, RULLEKRAVE: FØTEX, SOKKER: H&M, SKO: BOOHOO

I torsdags gjorde jeg noget, jeg ikke har gjort før på en parkeringsplads. Det kunne lyde lidt vammelt, men her må jeg desværre skuffe jer – sorry! Min søde veninde, Linea, som jeg spenderede dagen med, og jeg var nemlig gået på jagt efter alle de fine vægmalerier, der er begyndt at poppe op i Aalborg midtby og på min lokale Nettos parkeringsplads fandt vi stedet, der ville passe perfekt til at tage dagens outfitbilleder. Så efter at have ventet på en parkeret bil foran det smukke maleri kørte afsted, brugte vi den næste halve time på at skyde outfit-billeder og forsøge at holde hele tre parkeringspladser fri for biler imens vi fotograferede. Folk må have troet vi var tossede!

I torsdags var jeg nemlig hoppet i en af mine efterårs/vinter-klassikere, nemlig min fantastiske sorte paillet-sweaterkjole, der passede vidunderligt i farverne til det store vægmaleri. Jeg genopdagede den for nyligt, da jeg åbnede mit såkalde “sweater-skab” i anledning af efterårets komme. Hvor havde jeg helt glemt sweaterens eksistens og hvor forfærdeligt mange jeg har af dem! Under den brugte jeg min dejlige rullekrave, som jeg synes titter så fint frem under kjolen.

For at give en smule mere hvidt modspil til den mørke sweaterkjole, var jeg hoppet i et par fine hvide sandaler, som var dumpet ind ad brevsprækken(Ja, ok, det er de for store til. Det var en løgn. Jeg hentede dem på posthuset.) samme dag og stoppede et par hvide strømper i for at holde varmen – jeg tror sagtens at jeg lige præcis kan nå at få sandalerne brugt på denne måde et par gange, før det bliver alt for koldt!

Hvad synes I om mit look?

 

SHOP MIT OUTFIT
[show_shopthepost_widget id=”314350″]