Trendsales: tips og ting, jeg har lært

Nu har jeg haft gang i salget på Trendsales i et par uger og kommet af med en håndfuld ting –  aaaah, det med at få lidt ekstra plads i garderoben er virkelig lækkert. Så er der plads til at få flere ting på plads på mit nye, dejlige værelse!

 

Hvis I vil hjælpe mig med at rydde lidt mere ud, så jeg kan I finde mine sager på Trendsales-profilen nemesisbabe, hvor I blandt andet kan finde de her lækre sandaler(på billedet herover), den her skønne vintage-kjole og den her lollipop-farvede nederdel(på billedet nedenunder). Lækre sommer-sager much? For at sætte lidt skub i salget, kan jeg jo tease med at der kommer video roomtour her på bloggen så snart jeg har ryddet lidt mere ud i mit tøj!

 

Nu tilbage til det med at få solgt mine sager. Her er en liste over ting, der er nice ved at sælge mit tøj på Ts:
  1. Man får (som sagt) mere plads i garderoben
  2. Man giver glæden ved det lækre tøj videre til andre, så de skønne sager ikke bare ligger og ulmer under sengen(for eksempel den køber, der skulle have den fineste kjole, hun købte hos mig, på til hendes 30 års – så så kom den ud i lyset og blev brugt igen!).
  3. Man smider ikke sager ud, men støtter et cirkulært system i mode, ved at lade brugte, uønskede ting få nyt liv hos andre.
  4. Man tjener en ekstra håndøre, som man kan bruge på is i det skønne sommervejr!

Men der er også ting, jeg har lært af af have mine sager oppe på Ts. For at gøre det smidigt for jer, kommer det her både i liste- og gode tips-form: 
  1. Folk kommer meget sandsynligt til at prutte med prisen, så lad være med at prissætte tøjet på det du allermindst vil sælge for – hav lidt rum til at bevæge dig ned ad. Jeg har slev kommet til at sætte min pris lavt, hvor de bud jeg så fik var ret meget under hvad jeg var frisk på at sælge for.
  2. Det er så mega nice, at der er kommet en Trendsales app! Åh, hvor gør det bare alt meget lettere i forhold til hvor omstændigt jeg synes Ts var før i tiden, da det kun var på nettet. Download appen!
  3. Mål alt dit tøj. Chancen for at folk spørger om skuldermålet på en skjorte eller længden på et par sko er ret stor, så mål det hele og skriv det i din annonce. Jo mere info du giver om mål, størrelse, materiale osv. jo færre beskeder får du med spørgsmål om praktikaliteter i stedet for reelle bud på tøjet.
  4. Tag billeder, der ser lidt hjemmegjorte ud – f.eks. på mobilen, hvor man kan tage billeder i Ts-appen. Flere af mine købere troede at mine billeder var fundet på nettet fordi de var af ret fin kvalitet. Så jeg fik kommentarer, som jeg troede var bud, når min telefon sagde “pling! du har fået en kommentar på en annonce” – men så var det bare “vil du sende billeder af tøjet på?”.. Hvilket jeg jo havde lagt op i alle mine annoncer.
  5. Hvis du har mulighed for det, så mød dine købere for at handle med dem.  Jeg har haft et par købere som kun ville købe, hvis de kunne komme forbi og prøve sagerne, hvilket fungerede rigtig fint. Og så sparer man portoen!

 

Håber I kan bruge lidt af mine erfaringer og tips fra Ts – det er i hvert fald noget, jeg kommer til at tænke mere over næste gang jeg lægger flere annoncer op!