No Future.

JACKET + SKIRT: FREMTIDEN x EMILIE VINTERSBORG, SHIRT: SECOND HAND, SOCKS: MONKI, SHOES: SELECTED

For ikke mega længe siden hev min favorit-genner, Fremtiden, fat i mig for at høre om jeg ville give en hånd med for at sprede ordet omkring noget mega lækkert, fashionabelt og bæredygtigt.

Her i weekenden er der nemlig Design x Change-festival på Designmuseet i KBH, hvor der er fokus på en masse lækker bæredygtigt design og mode – ikke dårligt hva’? Nå, men den ting, som jeg gerne vil hjælpe Fremtiden med at gøre lidt opmærksom på, er den mega lækre workshop de kommer til at holde både lørdag og søndag fra 10-17, hvor man kan komme og redesigne denimsager med mega lækre stencils lavet udfra nogle dygtige illustratorers tegninger – som for eksempel dem, jeg har på på billederne her. Pænt, hva?

Jeg har fået til opgave at vise lidt lækre ting frem, som Emilie Vintersborg har malet på, og der kommer til at være stencils af hendes ansigts-tegninger, så man kan få selvsamme tryk på sine jeans eller cowboy-jakke, hvis man altså kigger forbi workshoppen. Jeg tror måske jeg lige svinger omkring, hvis jeg kan nå det her i weekenden! Ps. tjek lige den ret fede punk “no future”-reference, som Emilie har brugt på både jakken og nederdelen. No Sustainability. No Future. Både sejt og sandt!

Der er forresten program for hele festivalen lige her

Og hey, hvad synes I om mine billeder i dag? Jeg har selv ret optur over hvor lækre de er – jeg var på en lille udflugt i Malmö efter skolen i mandags, hvor jeg skød billederne med min kompis Lina i et lækkert multi-kulti område, der hedder Möllan!