Om at udkomme på tryk

Share Scandinania book photos -2-2 collage 2 Share Scandinania book photos -4 Share Scandinania book photos -5 collage Share Scandinania book photos -3 Share Scandinania book photos -2-2 collage 1 paa tryk

For et godt stykke tid siden fik jeg en mail fra nogen, der var i gang med at stykke en bog sammen. Bogen var sammensat af værker fra en masse forskellige skandinaviske kunstnere og nu ville dem, der lavede bogen altså have et bidrag fra mig. Bogen, der nu er udkommet og hedder SHARE Scandinavia, er som navnet hentyder, en delebog. Alle sider er perforerede, således man kan rive siderne ud på en pæn måde og hænge dem op, eller give dem som plakater til andre.

At blive udgivet på tryk i sådan en sammenhæng har givet mig et lille selvtillidsboost hvad angår min kunstneriske praksis, om man kan kalde det sådan. Man får lidt en anden titel af at være udgivet på tryk på den måde – med et billede, som reflekterer mit arbejde med fotografi i stedet for mit arbejde med at fremvise mig selv på internettet. Se dét er spændende!

 

Hvad synes I om mit bidrag til bogen? 

KØB SHARE SCANDINAVIA HER!

Udgivet
Kategoriseret som BLOG