How to use your inspiration – Susie Bubble

inspi susieAlle billeder i dette indlæg er fundet hos www.stylebubble.co.uk

Noget, jeg tit skriver om, er de folk, kollektioner eller billeder, der inspirerer mig. Jeg er ofte forfærdeligt inspireret af alt muligt, men noget, jeg har glemt at gøre, er, at bruge den inspiration til noget. At skabe noget udfra de idéer jeg får, når jeg inspireres.

Derfor har jeg sat en lille guide op til mig og jer, om hvordan man virkelig kan gøre brug af det, man inspireres af og mit offer for dette inspirations-post er min evige inspirations-darling Susie Lau bag bloggen Style Bubble.. Lad os begynde!

 

1. Find ud af hvad, der du beundrer ved personen. 
Jeg beundrer Susies fantastiske måde at at style vilde prints, farverigt tøj og forskellige teksturer, stilarter og længder – som regel alt i ét enkelt outfit.

2. List 3 ting, som du selv har lyst til at bruge i din stil, som denne person mestrer.
– Hendes måde at skabe små farve-universer til hvert outfit
– Hendes evne til at style mange printede items i ét look
– Hendes måde at skabe flotte silhouetter med items i flere forskellige længder.

3. Undersøg hvordan personen gør de ting, du gerne selv vil kunne og overvej hvordan du selv vil kunne fortolke netop dette og stil dig selv spørgsmålene: “Hvordan gør personen det, jeg gerne vil kunne?” og “Hvordan vil jeg gøre det?”.
se med her:

 

FARVEUNIVERSER

colooor coloor color

Hvad gør Susie?: Når Susie styler sine outfits udfra små farveuniverser, udvælger hun som regel tre analoge farver, der danner rammen for hendes outfit. Når de er valgt ud, smides der bare på med alle de sager, hun har i det farvetema – og ofte tilføjes der et print, hvis det findes i samme farver.

Hvordan vil jeg gøre det?: Jeg vil ligesom Susie, udvælge nogle analoge farver(farver, der ligger lige ved siden af hinanden) og opbygge et outfit derudefter. Jeg kan bedst lide når sådant et farverigt outfit er uden print, så det kommer til at handle om en hel masse color blocking, så jeg vil fokusere på store flader af farverne i mit lille farveunivers.

For eksempel er jeg vild med farvekombinationen pink, lilla og blå:
[show_shopthepost_widget id=”198390″]

Men et outfit med forskellige gule or orange farver, ville også være vidunderligt:
[show_shopthepost_widget id=”200566″]

PRINT PÅ PRINT PÅ PRINT

prints prints printt

Hvad gør Susie?: Hun bruger som regel ét stykke printet tøj som udgangspunkt for hendes multiprint outfit. Dette stykke tøj agerer som indikatoren for hvilke farver, der ellers skal være i de andre printede ting, hun tilsætter sit outfit, hvilket giver en smule ro til de ellers voldsomme outfits.

Hvordan vil jeg gøre det?: Jeg vil bruge Susies taktik med at vælge én ting som indikator for hvilke farver, de andre printede ting må indeholde. Her har jeg for eksempel valgt en fin skjorte med print i rød, turkis og blå, og matchet det med items, der indeholder én eller flere af de farver:

[show_shopthepost_widget id=”200630″]

FLERE LÆNGDER

længdder længddeer længderr

Hvad gør Susie?: Susie mestret multilængde-konceptet til perfektionuden det bliver for meget. Kjoler og nederdele kommer hyppigt over et par jeans og tilsættes lange frakker, kimonoer og sweatre for det ultimative multilængde outfit.

Hvordan vil jeg gøre det?: Da skørt-over-jeans idéen skræmmer mig en smule, vil jeg gøre det på en mere afdæmpet måde. En lang kimono kommer over en kort t-shirt, ovenpå en kort kjole, hvorunder et par lange shorts stikker ud – jeg skal lige bruge noget tid på at turde at tilsætte lange bukser under skørter!
[show_shopthepost_widget id=”200638″]

 

 

Hvem inspirerer jer mest, og hvordan vil I bruge den inspiration i jeres outfits?