verden er officielt af lave

 photo IMG_2689_zpscffde039.jpg photo IMG_2698_zps320bff2c.jpg

Ja, indlægstitlen siger det hele. Verden er gået amok og jeg er blevet slæbt ind i det. I kan tro at der begynder at ske ting for mig, hvad angår hele mit blogger-/modehalløj-liv, som før bare har været noget, jeg lavede udover at gå i skole eller arbejde. Men nu er det begyndt at tage lidt overhånd – sådan da. For det første er jeg for eksempel landet på ELLE US’ liste over årets bedst klædte, hvilket overgår min fatteevne. Jeg tror mit nordjyske sind sparker ret meget ind for tiden, for selvom det er kæmpestort, tror jeg ikke helt på det. Det er jo ikke mig. Det er jo ikke en pige fra Nøvling, der er på de glittede sider i et af verdens største modeblade – og så i Amerika endda. Det er sindssygt. Derudover fik jeg lige en skøn e-mail fra ASOS forleden uge om at de elskede, hvad jeg lavede for deres app i sommers, og om jeg ikke ville skydes til deres fysiske magasin i en fem-siders trendfeature.. Så på søndag flyver de mig til London i et par dage. Og jeg går slet ikke amok over det, for det er jo ikke mig. Eller det er det jo. Det er tosset. Verden er af lave. Men for at være helt ærlig, håber jeg den bliver ved med at være det.

The world has gone bananas. That sentence says it all: the world had gone crazy and I’m part of it. Things are really starting to happen for me, when it comes to my blogging/fashion stuff life, which before just was something I ded besides school or work. Now it’s starting to take over a bit more – kind of. As an example I’m on the ELLE US’s list of the best dressed people this year, which surpasses what I can comprehend. I think my north jutlandish mind kicks in quite a lot, because even though this is huge, I don’t really believe it. It’s not me. It’s not a girl from Nøvling on those glossy pages in one of the biggest fashion mags in the world – and then in America. It’s insane. I also just got an e-mail from ASOS last week, telling me that they loved what I did for their app this summer and wanted to shoot me for their physical magazine for a five page trend feature.. So on Sunday they’re flying me to London for a few days. And I’m not freaking out about it at all, because, come on, it’s not me all of this is happening for. Or, well, it kind of is. It’s silly. The world has officially gone bananas. But, to be honest, I hope that it doesn’t stop.