VIA Design afgangsshow i Aarhus – de nye designtalenter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tirsdags var jeg inviteret til VIA Design(tidligere TEKO)’s afgangs-show i Aarhus hvor en god håndfuld afgangsstuderende viste deres afgangkollektioner.

Almindeligvis plejer dame-tøj at være min ting, men til denne sæsons afgangsshow, synes jeg faktisk at de mest spændende ting, der blev vist, var herrekollektionerne. Der blev taget en hel masse chancer, afprøvet spændende materialer og stilarter og kombineret alt muligt på kryds og tværs – og jeg kunne se mig selv i det hele faktisk(hvem siger herretøj kun er til mænd?)!

Her nedenfor har jeg lavet en lille håndfuld collager fra showet med mine favoritter på catwalken – hvilke looks kan I bedst lide?

Jeg er personligt tosset med Darlines lag-på-lag looks og Mateusz’ skibukser med stribet skjorte til!

 

DANIEL ROZSAHEGYI

 

ALEXANDRA LAD

MATEUSZ MISZKIEWICZ

 

DARLINE MONIQUE HOOZEE

PAVEL VLODARSKI