vintage outfit color story

this post has affiliate links which are marked with a *
BERET
: gifted by & OTHER STORIES, JUMPER: SECOND HAND(similar*), SKIRT: SECOND HAND(similar*), SHOES: MONKI*

Eftersom jeg har kørt en ret low-key modeuge denne uge, så har jeg faktisk ingen ægte outfitbilleder fra den. Jeg bestemte mig for at rebel’e imod det cirkus jeg synes street style-scenen er blevet og har kun haft outfits på, som jeg også ville kunne finde på at hoppe i i skolen. Ingenting ekstra flashy, ingen bare ben, intet prætentiøst, bare behageligt genbrugstøj. No fuss(men outfits’ene er dog at finde på min insta). Men heldigvis har jeg så et outfit til jer i baglommen her på bloggen, nemlig dette.

Det her skød jeg sammen med Mathilde i sidste uge, hvor vi havde Rainbow-arbejdsdag i yndlings-Absalon. Jeg var hoppet i den perfekte nederdel, som jeg altid tager på når føler mig lidt fesen og skal have løftet humøret. Det virker hver gang! Den blev parret med glimmer-sko, der ligeledes løfter humøret, en blød sweater og den fineste lyserøde beret, som jeg har fået i gave af & Other Stories.

Jeg er selv virkelig oppe at køre over farve-kombinationerne i både outfittet og de her billeder, som vi skød på en fodboldbane på Sønder Boulevard. SÅ pænt, hva’? Hvad synes I?

 

GET THE LOOK: (affiliate links)