vintage til lidt mindre valuta

 photo secondhandudsaldgscollage_zps29a008a7.pngALL CLOTHES ON MODELS: found at ASOS MARKETPLACE, BLUE JACKET & PINK DUVET JACKET: found at ROKIT, LEAF/NATURE JACKET, FLORAL DRESS & BASKET BAG: found at FARFETCH

Ligesom jeg i starten af måneden kom med lidt tips til lækre januar-udsalgskøb, synes jeg ligeledes det er min pligt at bringe et indlæg i samme ånd, dog med mit favoritemne indenfor tøj: secondhand og vintage! Jeg har gravet nettet tyndt efter de second hand- og vintage-sager, jeg synes var et kig værd – især fordi deres priser nu er dejligt reducerede. Mine personlige favoritter er uden tvivl den tossede blå jakke fra Rokit, som jeg også har pønset på at købe tidligere, selvom den er lidt lille i målene, ih! Derudover er jeg vild med den printede skjorte på modellen i midten, som er fra en af ASOS Marketplaces mange vintage-sælgere, der har sat udsalgspriserne ganske fantastisk, helt sikkert et kig værd! Derudover er jeg ret så vild med den natur-printede, store jakke, jeg fandt på Farfetch – forestil jer lige den med sorte støvler, nylonstrømper og røde læber.. Uhm, varmt og hammerlækkert! Hvad skal I have fat i på årets januar-udsalg?

Just like I, in the beginning of this month, gave you a couple of tips for lovely January sale buys, I think it’s my duty to bring you a post in the same spirit as the previous one, but including my favorite subject, when it comes to clothes: second hand and vintage! I’ve been searching the web for second hand and vintage items I thought was worth knowing about – especially because their prices are so nicely reduced. My personal faves include the silly blue jacket form Rokit, which I’ve been looking at for some time now, even though it’s a bit too small for my measurements, dang! I also love the printed shirt on the model in the middle, which is from one of ASOS Marketplace’s many vintage sellers, who have put their sales prices at a lovely low point, definitely worth a look! The nature printed, big jacket from Farfetch is also a fave of mine – just imagine it with black boots and tights and red lips.. Gorgeous and warm at the same time! What are you going for for this year’s January sales?