Vogue på væggene

For nogle år siden anskaffede jeg mig denne super fine plakat af forsiden på et Vogue Beauty-magasin fra maj 1941. Jeg har lige fundet den frem igen i dag og det er gået op for mig, hvor fin den egentlig er og nu er den kommet op og hænge igen. Jeg elsker bare vintage looket! Jeg købte plakaten på hjemmesiden Allposters, hvor der derudover et et lækkert udvalg af “fashionposters” med forskellige kategorier som vintage art, hvor jeg fandt min plakat, Chanel, Dior, Balenciaga og Yves Saint Laurent hvor der btw. er nogle virkelig flotte plakater! Jeg tror det ville blive et sikkert hit under juletræet… jeg overvejer lidt, om man burde give sig selv endnu en plakat i julegave? Hvad synes I?

A couple of years ago I got this fine poster with the cover of a Vogue Beauty magazine from May 1941. It has been hidden away for years, but today I found t and decided that it was to great to not put up on the wall, so I did. I just love that vintage look! I found it at Allposters, where there is a collection of great fashion posters with different categories like vintage art, where I found my poster, Chanel, Dior, Balenciaga and Yves Saint Laurent where you can find gorgeous posters! I think it’d be a hit underneath the Christmas tree… and I’m thinking if it could be an even greater hit to get myself another poster as a present from me to me? What do you think?