3 ways to wear: farvestrålende, monokrome outfits

De fleste ser monokrome outfits, som outfits kun holdt i sort, grå og hvid, men sagen er den, at monokromt egentlig betyder ens-farvet.. Hvilket betyder at jeg slet intet har imod monokrome outfits, for når jeg bruger dem, kommer der masser af farve på, og derfor tipper jeg her til hvordan de af jer, der heller ikke kan finde ud af grå og sort, kan køre det monokrome look, bare på en sjovere måde!

 

MIKS MED IKKE-FARVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tør du ikke helt hoppe i én enkelt farve med begge ben, er du ikke helt ude af spillet. Det er nemlig også rigtig fint at gøre sit monokrome outfit lidt let og mikse den farve man nu har valgt med ikke-farver som hvid og sort, som jeg for eksempel gjorde i outfittet herover.

SHOP LOOKET
[show_shopthepost_widget id=”1583227″]
 

KJOLE-FIKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA PINK DRESS: HERE, ORANGE DRESS: HERE

Vil man køre et monokromt look på en nem og knap så overvældende måde, er den ensfarvede kjole et hurtigt og nemt fiks. Den ensfarvede kjole virker knap så “wow, hvor har du meget af den samme farve på, slap lige af!” og så er kjoler jo verdens nemmeste outfits.

SHOP LOOKET
[show_shopthepost_widget id=”1583216″]
 

BRUG DENIM

blaa monokrom nemesis babe wtw SCARF: HERE, TOP: HERE, SKIRT: HERE

For mig er denim en neutral, når det kommer til farver på tøj – og her er nemlig også en nem måde at style et monokromt look. Find enten et par jeans, et denimskørt eller en denimjakke og miks med andre styles i blå farver. Her kan man sagtens også kaste sig udi print, da denim, som sagt, er en neutral, og kan bære at blive parret med prints.

SHOP LOOKET
[show_shopthepost_widget id=”1583220″]
Er I også vilde med det monokrome look?


Udgivet

i

af

Kommentarer

0 svar til “3 ways to wear: farvestrålende, monokrome outfits”

 1. Camilla Avatar
  Camilla

  Du rocker virkelig de længere nederdele. Det ser så fedt ud!! – Nogle tips til at style dem? Gerne både til hverdagsbrug men også til et finere event 🙂

  1. Marie My Avatar

   Du har lige givet mig en idé til den næste 3wtw – kig med i slutningen af måneden, så kommer der styling-tips til midi-skørter 🙂

 2. Aleeha Avatar

  The pink dress is so beautiful, I love the cut-outs at the side!
  Aleeha xXx
  http://www.halesaaw.com/

  1. Marie My Avatar

   Yes, that dress is so nice 🙂