weekend-vip i Paris, del 1

 

Som jeg fortalte jer forleden, blev jeg, af Paris’ turistbureau, inviteret et smut til Paris weekenden over på en ualmindeligt fancy tur – så fancy at jeg snuppede en masse billeder, så I kunne få et lille kig ind i noget, jeg(og mit nordjyske gemyt) aldrig havde troet jeg skulle opleve. Ja, man skal vel aldrig sige aldrig?

As I told you recently, I was invited by the Paris office of tourism to Paris during the weekend on a super fancy trip – so fancy that I snapped a bunch of photos, so I can show you stuff from some awesome experiences that I never thought I would do. Well, never say never, right?

 photo dag1parisdecembernemesisbabe-1collage1_zps9d318795.jpgDen første nat spenderede jeg på Hôtel O, som lige for tiden har Xbox-tema – desværre er mine Xbox-færdigheder knap så gode, så jeg fik aldrig spillet.. Så jeg bestilte mig en god omgang roomservice i stedet!

The first night was spent at the Hôtel O, which has an Xbox theme at the moment – unfortunately I’m an idiot with an Xbox, so I never got to play it.. So I ordered room service in stead!

 photo dag1parisdecembernemesisbabe-4_zpsa92e4d77.jpg photo dag1parisdecembernemesisbabe-5_zpsc014f824.jpgDen første dag startede med en tur til luksus-fashion-outlettet, La Vallée Village, som bl.a. inkluderede to goodiebags og indkøb med ekstra C.I.P.(chic and inportant person)-rabatter i Marni.. Uuuuh, hvad mon det er?

The first day, we went to the luxury fashion outlet, La Vallée Village, which included two goodie bags and shopping with good C.I.P.(chic and important person)-discounts in Marni.. Oooooh, wonder what it is?

 photo dag1parisdecembernemesisbabe-6collage2_zpscc170f8a.jpgBagefter smuttede vi på “gourmandise”-tur i Saint-Germain-des-Près, hvor vi spiste macarons, tarte tropezienne og karameller. Turen sluttede af med champagnesmagning på det fancy champagne-sted, Dilettantes(den dag drak jeg mere champagne en jeg jeg gjort hele mit liv). Sidst tog vi på en ualmindeligt smart restaurant og spiste mad, man kun kan drømme om – men der var desværre for mørkt til at kunne få gode billeder. Del to af turen kommer senere denne uge og mit outfit fra den første dag er oppe i morgen!

Afterwards we went on a “tour de gourmandise” in Saint-Germain-des-Prés, where we had macaroons, tarte tropezienne and caramels. The trip ended at the fancy champagne place Dilettantes, where we had a champagne tasting(I had more champagne that day than I’ve ever had in my life).  As the last thing of the day, we went to a fancy restaurant and had food I’ve only ever dreamt of – too bad it was way too dark to shoot photos in there. Stay tuned for part two of my trip, which will be up later this week and my outfit from the first day, which will be up tomorrow!