lørdagens i Paris

 LIPS: REBEL by MAC, CAPE, SHOES & BAG: SECOND HAND, TIGHTS: H&M

Så er nutidige outfits tilbage på bloggen! I dag byder jeg jer på et kig på det outfit, jeg var sprunget i i lørdags, da jeg var på fancy weekendtur til byernes by. Jeg kørte en smule gammeldags tema den dag og havde iført mig detektiv-kappen, en doktor-taske og så fik jeg prøvet en ny ting af, eftersom jeg blev ret inspireret af et af billederne i DETTE indlæg: hvide strømpebukser! Jeg synes idéen er ret så yndig og de hvide strømpebukser minder mig lidt om da jeg var lille og skulle være fin i tøjet. Under kappen bar jeg forresten en sorte sweaterkjole med pallietter – jo, lidt fin i tøjet skal man vel være, når man inviteres på fin tur til Paris! Den søde Zina fra bloggen Fashionvibe, som jeg snakkede en del med, hjalp mig med at snuppe billederne – det er det gode ved at hænge ud med bloggere: vi hjælper altid hinanden med at snuppe billeder! Hvad synes I om mit detektiv/fin dame outfit?

Aaaaand we’re back with contemporary outfits on the blog! Today I serve to you an outfit I’d put on this saturday, when I went on the fancy trip to the city of lights. I had an old fashioned theme going on with my detective-cape, my doctor bag and I also tried out something new, which I was inspired to do after writing THIS post last week: white tights! I think it’s quite cute and the white tights remind me of how I was dressed when I was a kid and had to look fancy. Underneath the cape I was wearing en black sweater dress with sequins – well, you’ve got to look a bit fancy when being invited on such a trip, right? The sweet Zina from Fashionvibe, with whom I talked a lot, helped me taking these potos – that’s the good thing about hanging with bloggers: we always help each other shoot the photos we need! So how do you like my detective/old fashioned lady like outfit?