whatcha readin’?

 photo IMG_5918_zps6fccda97.jpg photo IMG_5947_zpsd49cdec6.jpgFor nylig tog jeg en forholdvist drastisk beslutning. En beslutning, der ville ændre mit liv, som det ellers har været de sidste fem-seks år. Jeg opsagde mit abonnement hos Cover. Jeg har længe bare, når bladet dumpede ind ad brevsprækken, hurtigt bladret gennem det, højst blevet fanget en enkelt artikel eller to og ikke blevet særligt fanget af modeserierne deri heller. Så nu stopper en æra, jeg ellers troede skulle være livslang.. Men det må jo så også betyde at en ny æra begynder, ikke sandt? Sådan synes jeg i hvert fald det bør være, så jeg er gået i researching-tilstand. Jeg har sat mig til at gennemglo de magasiner, jeg tror vil kunne være en potentiel efterfølger til Cover, og de blade som jeg har købt en gang i mellem ellers. Jeg har fire kriterier til mit næste abonnements-magasin: 1: Det skal være et modeblad, der involverer artikler om hvad der sker i modeverdenen. 2: Det skal have et mere kunstnerisk tilgang, der både kommer til udtryk i stylingen i modeserierne og den grafiske opsætning af bladet. 3: Jeg kan læse om de nye trends og den skandinaviske stil så mange steder – så bladet skal have en anden tilgang til mode end den ellers så mainstream tilgang, der er i mange danske magasiner. 4: Humor og selvironi.    Som det ser ud nu, tror jeg at jeg hælder mest til i-D, eftersom jeg synes de opfylder mine ønsker ret fint.. Men hvad nu hvis jeg har gået helt forbi et magasin, der kunne glæde mig mindst lige så meget? Derfor sætter jeg nu gang i magasin-snakken her på bloggen: Hvad er jeres yndlingsmagasiner? Hvilke blade har I abonnementer på og hvorfor? Hvad fanger jer ved et godt modeblad? 

 

Recently I made quite a drastic decision. A decision that would change my life, as it has been looking for the past 5-6 years. I quit my subscription to Cover magazine. I have for long now, when having the mag dump into my mail box, just flipped quickly through the pages, not being caught by much more than one or two articles, or their editorials for that matter. So now an era, I thought was a life long marriage, comes to an end.. But that must mean that a new one begins, right? I believe so, so I’ve started researching. I’ve been flipping through the magazines that I thought could be the next contender for a subscription. I have decided on four criteria for my next choice of a magazine to subscribe to: 1: It must be a fashion magazine with articles about what’s going on in current fashion. 2: It must have an artistic approach to things, which should be seen in for example the styling and the graphic layout of the mag. 3: I can get news on the trendy trends and Scandinavian styling everywhere nowadays – so the magazine must hav an alternative approach to fashion and not do much mainstream stuff. 4: Humor and irony.   As things are looking now, I might be leaning the most towards subscribing to i-D, since I think that it fulfills my needs quite nicely.. But what if I’ve completely surpassed a magazine that might bring me just as much sartorial joy? So now I’m starting the magazine talk: What are your fave mags? which ones do you subscribe to and why? What catches your eye, when looking for a good fashion mag?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “whatcha readin’?”

 1. Linnea Avatar

  Hvad med Interview Magazine? http://www.interviewmagazine.com Synes det har lidt af det hele.

  1. Marie Avatar
   Marie

   uh, det må jeg lige tjekke 😀

 2. Stine Avatar

  Jeg ææælsker magasiner, og har selv nærmest boykottet det danske marked – bortset fra Euroman, som ofte har ret geniale interview og artikler (og pæne mænd).

  Med fare for overbegejstring er her et par anbefalinger:

  The Gentlewoman er et fantastisk magasin. Layout, artikler og selv papirmaterialet er af virkelig høj kvalitet. Den mandlige pendant, Fantastic Man, er også et kig værd. Begge magasiner udkommer desværre kun to gange om året, men det er sådan nogle man gerne vil bruge lidt ekstra penge på. Og kigge flere gange i.

  Hunger Magazine bør du også tjekke ud 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   Ih, fede tips! Mange tak! Jeg vil lige tjekke dem ud – har godt hørt mange gode ting om The Gentlewoman, så jeg tror jeg skal købe mig et, næste gang muligheden byder sig 😉 og så må jeg lige tjekke Hunger ud også!

 3. Laura Avatar

  Hej Marie, nu er jeg ikke den store magasin-læser (jeg kan af en eller anden årsag ikke få mig selv til at smide penge i foretagenet), så jeg kan desværre ikke hjælpe dig dér, men jeg håber til gengæld, at du kan hjælpe mig:
  Jeg overvejer kraftigt at investere i et par AA disco-pants, men er nu i tvivl om størrelsen. Jeg bruger 25-26/34 i almindelige bukser, og mit taljemål er ca. 65 cm. Hvilken størrelse vil du foreslå? Jeg undskylder ulejligheden og sender ros for stort og dygtigt arbejde til enhver tid. :–)

  1. Marie Avatar
   Marie

   Hey Laura – man kan tit læse målene på disco-bukserne på hjemmesiden mener jeg. hvis du ligger mellem to størrelser, vælg så den mindste, da de er meget elastiske – jeg mener også det kan læses diverse andre steder her på bloggen, hvis du skriver “disco” i søgefeltet oppe til højre 🙂

   1. Laura Avatar
    Laura

    Tusind tak for hjælpen! :–)

 4. Miriam Avatar

  Jeg er gladest for de udenlanske versioner af Vogue, mest fordi jeg i høj grad køber mine modemagasiner for at savle over advertorials, og dem er der masser af der!

  1. Marie Avatar
   Marie

   Det har du ret i – deres modeserier er ofte super fede og med både flotte, spændende billeder og gode “historier” 🙂

 5. asha Avatar

  Hmm.. nu er der nogen, der nævner The gentlewoman, og det er også et fantastisk godt blad, men jeg tror, at stilen er lidt for klassisk og neddæmpet til dig, når jeg sammenligner med din stil på bloggen? Det er også et meget voksent blad… Men et godt blad none the less.

  Jeg vil anbefale dig Pop. Det er kun halvårligt, så helt en erstatning for Cover kan det ikke være… Men der er humor, modenørderi og gode modeserier. Jeg har været positivt overrasket.

  Hvis du kan fransk, er Jalouse et billigt og godt alternativ til Cover magazine (41 kroner i løssalg i Danmark). Det er mindre voksent og mere tilgængeligt end Vogue Paris, men det er hipt, lækkert og har altid gode modeserier.

  Også Dazed & Confused fra England er værd at kigge efter. Det er ligesom ,-D unisex.
  Fra Skandinavien ville jeg kigge efter Intermission, Bon, Scandinavia s/s/a/w.
  Fra USA er W favoritten, der i mine øjne slår US Vogue med hundrede længder. Især deres Sept og Marts-numre er must-haves i min samling.

  1. Marie Avatar
   Marie

   ups, hvor en skøn liste med magasiner! Super fedt med alle de tips, dem vil jeg skrive mig bag øret næste gang jeg skal i bladkiosken! 😀 Mange tak! Nu kan jeg vel forvente at bladstakken herhjemme hurtigt okmmer til at vokse en halv meter!