White Nights – test shoot

MarieFalkner15 MarieFalkner11 MarieFalkner13  MarieFalkner16 MarieFalkner9MarieFalkner17 MarieFalkner14 MarieFalkner10 MarieFalkner1

PHOTOGRAPHY: LUKA RONÉ
CREATIVE DIRECTION: MARIE MY & LUKA RONÉ
STYLING: MARIE MY
HAIR & MAKE-UP: CECILIE DO
MODEL: MARIE FALKNER / SCOOP MODELS

Engang i februar, da jeg var i København til modeuge – plus det løse – var jeg så heldig at bo på samme vej som min søde fotograf-veninde, Luka, som jeg tidligere har lavet et test shoot med. Da det næsten ikke kunne være mere oplagt at gøre at lave et shoot igen, slog vi en sen tirsdag aften pjalterne sammen i selskab med den dygtige Cecilie Do og smækre Marie Falkner for at fikse endnu en omgang billeder.

Idéen med temaet for shootet var en ung pige dagen derpå. I ved, på vej i netto morgenen efter en fest, halvt iført sit party outfit, halvt i søndags-slappe-af-tøjet. Iført t-shirtkjolen, hun sov i og en ekstravagant pelsfrakke, en silkenatkjole over et par glitrende jeans og behagelige sneaks eller med festkjolen stadig på og et glas mælk i hånden før hun gik ud af døren.. Men da jeg så de færdige billeder, kom jeg lidt på andre tanker – i hvert fald mest hvad angår tid på døgnet, som billedserien skulle omhandle. Lyset har så vidunderlig en fluoroscerende hvid farve med blå undertoner, der gør, at jeg synes alting ser lidt mere natligt ud – deraf titlen “White Nights”.

Jeg kan mærke at jeg synes vi snart skal i gang igen, Luka og jeg, med at skyde billeder. Pt. går jeg med idéer om slore blomstrede flader og modeller med læbestift og voldsomme fagter.. Jeg må hellere komme i gang med at konceptudvikle!

 

Hvad synes I om vores shoot?