Drømme-jakken og et langsomt hoved

Dette indlæg indeholder reklamelinks, som alle er markerede med *
DRESS & JACKET:
VINTAGE, SHOES: sponsored by DR. MARTENS

Åh, lige for tiden har jeg mange af de der langsomme dage, kender I dem? Dem hvor man havde planlagt at gøre ting, skrive blogindlæg, rydde op, tage skolen seriøst og alt det der. Men det bliver ligesom ikke til noget. Eller, nu skriver jeg et blog-indlæg, så i det blev det til noget, men ellers er jeg godt nok inde i en af de perioder. Jeg er udmattet efter intensive skole-projekter, som jeg ikke allesammen kan se meningen med og det har trukket lidt fra på kreativitets- og energi-kontoen. I går regnede det, mine fødder var våde og kolde, vi havde en forelæsning som jeg synes var ret frustrerende, og så væltede jeg på min cykel på vej hjem og har fået et enormt blå mærke på låret, så jeg endte bare med at give op og se RuPauls Drag Race og drikke kakao hele dagen i stedet for skolearbejde og blog.

Jeg tror det er ok at give op en gang i mellem, egentlig. Og som mutti sagde i telefonen da jeg ringede for at pylre, så skal man ikke tage den ene dags øv med videre til den næste. Så i dag startede jeg dagen med en løbetur, at meditere og tømme vores affaldssorterings-reol. Boom! Jeg har endda gjort noget produktivt med mine skolefrustrationer og skrevet det her indlæg. Jeg er stadig en smule langsom i hovedet, men noget har jeg da fået udrettet, right? Lige så stille back on track. Mærker I også efterårets indtrængen i hovederne derude? 

Som et lille visuelt vitaminboost til humøret, er her forresten et outfit jeg skød med Mathilde i hendes formidable vintagejakke og et par vilde Dr. Martens, som jeg fik i forbindelse med et samarbejde – hvor flotte er de lige?

Jeg har forsøgt at finde jakker, der kunne minde om drømme-jakken, hvilket var ret svært(sådan er det jo med god vintage) Men jeg har fundet denne, den her vilde puffer* og den her sindssyge biker*!