en blomstrende dag

 SCARF: SECOND HAND(similar/ellos*), BLAZER: SECOND HAND(similar/ellos*), TOP: MADS NØRGAARD(similar/mads nørgaard*), JEANS: ASOS,* BAG: CALVIN KLEIN(similar/esprit*), SHOES: SECOND HAND(similar/vagabond*)

I går havde jeg en dag omgivet af og iført blomster. Jeg startede min dag kl 5 om morgenen, hvor jeg stod op og cyklede mod Vesterbro. Jeg har nemlig gang i et projekt i skolen for tiden, hvor jeg laver små film om selvstændige kvinder i kreative brancher og i går var jeg med søde Thilde fra Poppykalas på Grønttorvet, hvor hun indkøber sine blomster. Det var enormt smukt og jeg glæder mig helt enormt til at sætte mig og klippe filmen om hende. I morgen skal jeg besøge Sofie Sol og filme hende.

I går var jeg også – efter en lille lur, da jeg kom hjem fra Grønttorvet – hoppet i et blomsterinspireret outfit med et par blomstrede jeans,* grøn-stribet trøje med matchende tørklæde og en gammel, skøn ruskindsjakke(her er en anden rød ruskindsjakke fra Ellos*) og genbrugsstøvler. Jeg er ret vild med farverne i outfittet her.

Hvad synes I?