Lørdagens

outfit october nemesis babe cross word puzzle trousers moschino heart margiela hm-1 outfit october nemesis babe cross word puzzle trousers moschino heart margiela hm-3 outfit october nemesis babe cross word puzzle trousers moschino heart margiela hm-6 outfit october nemesis babe cross word puzzle trousers moschino heart margiela hm-5 outfit october nemesis babe cross word puzzle trousers moschino heart margiela hm-2 outfit october nemesis babe cross word puzzle trousers moschino heart margiela hm-4 outfit october nemesis babe cross word puzzle trousers moschino heart margiela hm-7TØRKLÆDE: LOVE MOSCHINO, BODYSTOCKING: MMMxH&M, CROP TOP: H&M, BUKSER: VINTAGE MOSCHINO, SKO: SARENZA

I onsdags var jeg et smut til København for blandt andet at deltage i en blogging-workshop med RewardStyle(dem, jeg blandt andet laver mine shopping-widgets med), hvor den italienske luksus-webshop Forzieri var sponsorer. Der var jeg så heldig at få det fineste Moschino-tørklæde med hjem og jeg er helt tosset med det! Derfor smed jeg for nyligt et outfit sammen, som var stylet  med tørklædet som hovedperson.

I lørdags var jeg nemlig iført et outfit med det fineste rød-hvid-sorte farvetema, hvor jeg havde valgt at hoppe i mine vintage Moschino-krydsordsbukser, der gik vidunderligt med tørklædet. Dertil havde jeg brugt en idé, som jeg synes er ret så fin, nu hvor muligheden for bare arme og bart maveskind er ved at forsvinde – jeg var sprunget i min Margiela for H&M-bodystocking som en erstatning for at vise hud, og ovenpå kom en sort crop top.

Personligt er jeg tosset med looket – det at kunne se en smule sommerlig ud, selvom jeg stort set var helt tildækket!

Hvad synes I om det? 

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”335038″]