Mit lyserøde candyfloss-hår

I et stykke tid har jeg haft en af de der perioder, hvor der bare skal ske et eller andet. Og af en eller anden grund, så er det altid håret, jeg tænker på, når jeg er i de perioder. For nogle uger siden hang jeg så ud med Stine, som havde farvet sit hår i en pink tone, og jeg, som havde pønset på det samme i noget tid, fik tippet af hende til at prøve Maria Nilas hårkur med pigment. Så altså en ikke-permanent løsning på mine candyfloss-drømme for manken.

Jeg hev fat i Maria Nila og fik lov til at teste deres Pink Pop hårkur, så produkterne i indlægget her er “gaver” jeg har fået til test.
Længere nede finder I en how-to ifht. hvordan man bruger hår-kuren plus en anmeldelse af hvordan jeg synes det virkede i mit hår.

 

Hvordan det virker: 

Jeg fik 2 hår-kure med til mit lyserøde eksperiment, den der hedder Pink Pop og en der hedder White Mix, som man bruger til at blande den lyserøde op med, hvis man vil have en mere pastel-agtig lyserød farve i stedet for en mere dyb magenta.

Man blander de to farver sammen alt efter hvor intens man vil have sin hårfarve og så bruger man hår-kuren, som man ville bruge en almindelig hår-kur i håndklædetørt hår, lige udover at jeg også puttede en del ved rødderne og hovedbunden for at gøre hele manken lyserød.

Farven som kommer på håret er pigmenter som sætter sig på hårene sammen med den plejende hår-kur. Det bliver langsom vasket ud hver gang man vasker håret og efter 4-10 vaske skulle farven være ude igen, hvis ikke man opfrisker den. 

 


Hvordan det virkede for mig: 

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet af hår-kuren, da jeg aldrig havde prøvet den før og da jeg ikke havde afbleget mit hår før jeg gik i gang med at bruge den, men jeg havde en lille drøm om at få candyfloss-hår all over efter første omgang jeg brugte hår-kuren. Det skete desværre ikke og det var mestendels bare de lyseste totter foran, der var lyserøde. Jeg tror årsagen var at jeg blandede den hvide og pinkfarve op i 50/50 forhold, så den farve mit hår skulle tage var ret sart og de mørkeste dele af mit hår virkede næsten helt ufarvede efter første omgang.

Anden gang jeg brugte hår-kuren, brugte jeg en 30/70 ratio af hvid og pink, så farven blev mere intens. Det blev absolut bedre efter første gang – måske også fordi jeg havde spottet de steder, jeg missede første gang og kunne være opmærksom på at farve de underste dele af mit hår. Billederne her er taget efter 2 hår-kure, en hårvask og 2 hår-kure mere. Den sidste gang jeg farvede håret brugte jeg udelukkende den pink farve, hvilket gjorde at de lyseste dele af mit hår har fået en dybere og meget mere intens pink farve og de mørkeste dele af mit hår også har fået en pink tone.

 

Det sværeste ved at bruge hår-kuren synes jeg var at finde ud af hvilken ratio af hvid og pink passede bedst til min egen hårfarve, der går fra mørk blond til en ret lys blond i spidserne, og så det med at få farvet det hele. Jeg synes stadig der er steder, der ligner min egen hårfarve mistænkeligt meget, selvom jeg har vendt og drejet og undersøgt at jeg fik farve på alle dele af håret – måske er der bare dele, der ikke tager lige så godt imod farven? Eller steder jeg konstant overser?

Hvis I har lyst til at prøve Maria Nilas farvede hår-kur Colour Refresh vil jeg anbefale at teste jer lidt frem med hvordan I blander farverne, hvis I også køber den hvide. Man skal ikke forvente helt fint candyfloss-hår, hvis ikke man har ret lyst hår. Hvis man er mørk blond skal man nok mere forvente en lyserøde undertone i hårfarven.

Jeg laver nok en update på hvordan det går, i forhold til processen med at vaske farven gradvist ud, når jeg ikke vil have pink hår mere.

 

Hvad synes I om mit nye candyfloss-hår?