onsdagens

6outfit october nemesis babe-17 2outfit october nemesis babe-2 5outfit october nemesis babe-13 3outfit october nemesis babe-7 4outfit october nemesis babe-11 1outfit october nemesis babe-6 7outfit october nemesis babe-12LÆBER: KIKO, T-SHIRT, NEDERDEL & JAKKE: SECOND HAND, SKO: MELVIN & HAMILTON gave fra Sarenza.dk

Så er vi tilbage i vante omgivelser, hva? Jeps, selvom jeg har besluttet mig at begynde at søge nye steder at skyde mine outfit-fotos, kunne jeg ikke dy mig for at skyde mit første “hjemme i Aalborg igen”-outfit nede ved det fantastiske musikhus, som har ageret baggrund for så utroligt mange af mine outfitbilleder. Så det gjorde jeg i går sammen med min søde Aalborg-medblogger, Emma, hvorefter den stod på kaffe hos Behag Din Smag og en god omgang blogger-sludder.

Jeg havde iført mig et outfit, jeg var blevet inspireret til at have på efter at have lavet DETTE indlæg, hvor jeg fascineredes af kviltede termojakker tilsat korte skørter – så hvorfor ikke lige prøve det selv? Min uldne nederdel er ny og købt i genbrug i Paris(tjek mine stamsteder i Paris ud HER) – ligesom min termojakke, som jeg købte i Paris i januar.. Det er gået op for mig hvor meget jeg har shoppet genbrug i Paris, for hver andet stykke genbrugstøj i min garderobe er højst sandsynligt købt i Paris. Jeg prøvede at holde mig tilbage denne gang jeg var i Paris, men helt godt gik det ikke.. ups!

Men outfittet her er jeg ret vild med – den store jakke er så dejligt varm og lækker at putte sig i og nu hvor vejret stadig er en smule lunt vil jeg udnytte det sidste stykke “bare ben”-vejr vi har tilbage.

Hvad synes I om mit look?

 

SHOP INDLÆGGET

[show_shopthepost_widget id=”313354″]