12 fine ting på udsalg, som man kan holde varmen i

1: HER, 2: HER, 3: HER, 4: HER, 5: HER, 6: HER, 7: HER, 8: HER, 9: HER, 10: HER, 11: HER, 12: HER

Jeg kom hjem i går aftes fra en to-dages tur til Oslos modeuge(som I kommer til at høre om i morgen – glæd jer!) og var i chock over at der pludselig var blevet koldere i Danmark end der var i Norge!

Derfor har jeg i dag lige smækket lidt lækkerier sammen af fine sager, der kan holde én lidt varm, når man går ud i fryseren i de her snevejrsdage – og så er det hele på mega udsalg, og du kan få endnu mere rabat med koden SWIPE10. Mange af sagerne kan også sagtens holde gennem forårssæsonen er ikke så trendbaserede at de ikke også kan hives frem til efterår og vinter igen. Én ting, jeg selv drømmer om er disse formidable bukser, som jeg slet ikke kan komme over – de er så mega flotte!

Jeg har også hittet denne her lækre sweater og denne også, men de er ikke på udsalg, så de kom ikke på collagen i denne omgang – men så er de tippet om. Forresten har jeg også et andet tip – lige pt. lever jeg i thermo-strømpebukser under alt – kjoler, bukser, skørter – og det er gud, hvad angår at holde stængerne varme! Asos har et par her! Derudover lever jeg også i hvide rullekraver eller uldne undertrøjer under alle trøjer, hvilket virkelig er anbefalelsesværdigt – lag, lag, lag!

Hvordan klarer I kulden? 

 

SHOP THE POST

[show_shopthepost_widget id=”2411587″]