15 farvestrålende jakker til dit efterår

dette indlæg indeholder reklamelinks, som alle er markerede med *

ZIG ZAG COAT: HERE*, YELLOW PUFFER: HERE*, BLUE COAT: HERE*

Åh, netop som jeg tænkte at man kunne trække sommeren lidt længere(som fx i med det her outfit på insta), blev det altså for koldt alligevel synes jeg. Jeg har lige tændt min radiator for første gang siden jeg flyttede ind i kollektivet! Derfor tænkte jeg at det var mere end relevant at sætte mig til at kigge på jakker til det her efterår(og lidt til vinteren også). Farverige allesammen of course – når man ikke kan holde det kolde vejr for døren, kan man i det mindste holde fast i sommerens farver lidt endnu.

Jeg har en gul vinterfrakke fra forrige vinter, som jeg tror jeg skal grave frem fra gemmerne, efter jeg har siddet og gloet på dem her*(og lige spottet den her*, som virkelig burde være med på collagen!). Skal  man gå lidt mere basic, synes jeg faktisk også at den her* er ret så cool!

Forresten, så vil jeg lige nævne igen, som jeg også tidligere har gjort i et af mine shopping-indlæg, at jeg faktisk tjener en lille mønt, hver gang I klikker på et af mine reklamelinks markeret med *. Det gør at jeg kan supplere SU’en med min løn fra bloggen, som jo er mit deltidsjob ved siden af studiet. Så uanset om I gerne vil finde ud af hvor man kan købe de flotte frakker eller give mig en hjælpende hånd, så er I mere end velkomne til at klikke løs!

Har I allerede gode efterårs- og vinter-jakker i gemmerne, eller skal I ud og finde en ny? 

YELLOW BELTED COAT: HERE*, MUSTARD COAT: HERE*, GOLD PUFFER: HERE*, TRI-COLOR PUFFER: HERE*, PINK CORD JACKET: HERE*, WHITE COAT: HERE*, PINK FLUFFY SHEARLING COAT: HERE*, PINK PUFFER: HERE*, PURPLE PUFFER: HERE*, SILVER PUFFER: HERE*, DENIM COAT: HERE*, BLUE FAUX FUR COLLAR COAT: HERE*

 

flere indlæg med inspiration til efterårs-shopping

COOL KJOLER TIL DIT EFTERÅR

SWEATER/SKØRT KOMBINATIONER TIL DIT EFTERÅR