autumn leaves

indlægget indeholder reklamelinks, som alle er markerede med *
DRESS:
sponsored by SAMSØE&SAMSØE*, JEANS: MONKI* SOCKS & EARRINGS: MONKI, SHOES: BIANCO, LIPSTICK: THE BODY SHOP

Pow! Så blev det efterår og for et lille stykke tid siden var kære Stine og jeg ude at fotografere outfits hvor efterårsbladene langsomt var i gang med at ændre farve fra grøn til de fineste røde nuancer, som gik så fint til min nye kjole*, som Samsøe&Samsøe forærede mig for lidt siden. Det var et virkelig behageligt outfit med et par bløde jeans inden under og glimmersokker, der passede til i farven.

Jeg har efter det shoot besluttet mig for at der snart skal komme et nyt blooper-indlæg eller to. Jeg kan slet ikke holde blogger-masken, når jeg skyder med Stine. Jeg tror det er fordi vi har skudt outfit-billeder sammen så længe, at det nærmest bare er en rutineting – og samtidigt fået et skønt venskab – så vi nærmest føler os som en parodi på bloggere der fotograferer.. Og så kører jeg altså grimme fjolle-poseringer mere end de fancy, fashion-agtige nogen.

 

  SHOP ROSA KJOLER, DU KAN HAVE UDOVER ET PAR JEANS(reklamelinks)

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “autumn leaves”

 1. Louise Avatar

  De er bare så fine og gode dine billeder 🙂

 2. Diana Avatar

  Super cute photos!!

  || The Neon Factor, by Diana ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 3. Clara Avatar
  Clara

  Vil du ikke lave et beauty routine indlæg? 🙂 så smuk

 4. Liv Avatar

  Beautiful print!

  Liv

  livforstyle.net