19 flotte sager fra sommerudsalget

1: FILIPPA K*, 2: ADIDAS*, 3: STYLEIN*, 4: MONKI*, 5: NELLY*, 6: MONKI*, 7: CHEAP MONDAY*, 8: WEEKDAY*, 9: ELLOS*, 10: MONKI*, 11: MONKI*, 12: ELLOS*, 13: COS*, 14: SECOND FEMALE*, 15: FLATTERED*, 16: COS*, 17: MONKI*, 18:  FLATTERED*, 19: FLATTERED*

Åh, jeg er kommet til at melde mig til nyhedsbreve fra et par forskellige webshops, og for nyligt begyndte der at tikke udsalgs-nyhedsbreve ind. Jeg har nørdet så meget udsolgt at hvis jeg forfulgte mine udsalgsdrømme var jeg broke de næste to måneder. Én ting, jeg slet ikke kan slippe er den grønne Cos-kjole*. Den. Er. Så. Pæn! Jeg tror jeg skal ud og købe de lyserøde, løse Monki-bukser* og så overvejer jeg den orange Weekday-badedragt* enormt meget. Den vil være så fin også at bruge som top til en midi-nederdel! Et par Flattered-sko* er absolut også på ønskelisten. Tænk sig lige de grønne sløjfesko* med den grønne kjole! Åh! 

Hvad går I og tænker på at udsalgs-shoppe?