Marie in 2014

Yay! We’re back with the best outfits from the past! this time we’ve made it to 2014. I must say, it was the heyday of my blog-outfits. I peaked so much! Thats why I’m gonna show you more than 20 outfits this time, cuz they’re so good.

Whactha think? Which is your fave?

 Jeg var fuldstændigt forfrossen, da vi skød de her billeder. Men ikke desto mindre var det måske min hjemmebroderede hummer-trøjes debut på bloggen. 

80’er leggingsene er tilbage! Her i et outfitindlæg, som var en del af konkurrencen til modeblogprisen som jeg var nomineret til. 

 Den formidable “what is time”strik i kombination med favorit-frisuren på det tidspunkt. 

Jeg kan selvfølgelig ikke skøjte henover at jeg vandt den der pris første gang i 2014. På aftenen hvor modeblogprisen blev afholdt var jeg helt i genbrugstøj – en tanktop med superman på og min glimmernederdel med den vilde slids. Nederdelen har jeg stadig, men toppen kom jeg desværre til at vaske lyserød og skilte mig af med – øv!

Outfittet her havde jeg på til et shoot med Nordjyske Stiftstidende, til en artikel som handlede om at jeg havde vunders årets kvindelige modeblogger. Der var sne, jakken var sindssygt tynd og jeg frøs så sygt meget. Men smart så jeg ud! 

Så er vi til modeuge! Her er jeg i London under februar-modeugen iført hvad, der senere har fået navnet “kropskjolen” samt pelshat, som gør at man ikke kan høre noget overhovedet. 

Her er jeg i en af de få situationer, hvor man kunne se mig i sort rullekrave og med overdrevet sideskilning. Min kæreste på det tidspunkt synes det var et hit. Den orange læbestift er virkelig et hit og sølv-chokeren var et levn fra dengang i måske 2012 hvor chokers havde deres storhedstid.

Et at mine første bh-løse outfits! Jeg har selvfølgelig stadig den fine badedragt, som viser hele ryggen, samt de pink bukser. Det blæste så sindssygt meget den dag.

På vej til Elle Style Awards-event med 12cm hæle og ellers et lækkert genbrugsoutfit, som jeg stadig ejer. Jeg var så benovet over at blive inviteret til noget med Elle! Apropos dem, så har de lige skrevet om mig her.

Den lækre lyseblå strik(som jeg har lånt ud – den skal jeg have igen!), orange læber(farvekombi on point!) og en perleørering jeg vandt sammen med modeblogprisen. 

Mit forsøg på at køre med på normcore-bølgen som begyndte at komme frem i foråret 2014. Den stod på orange leggings, sports-bh og guldjakke – har forresten stadig det hele! Skulle man køre det igen? Ps. tjek lige opturs-makeup, som jeg kørte meget dengang – orange læber(igen) og tyk hvid eyeliner under øjet. Ja tak! 

Det første outfit som min kæreste dengang skød. Jeg husker at jeg skrev i indlægget at han havde fotograferet det, og så blev folk helt vilde efter at høre mere om ham, haha. Men tilbage til looket – Tjek lige de stænger(og de 80’er shorts!)! Dengang var jeg lidt bedre til at vise hud end jeg er i dag.  Jeg tror også min kæreste skød det her. Et af mine klassiske granny chic/fin dame looks med den legendariske hvide nederdel. 

Jeg husker det her shoot så godt. Igen: hvid eyeliner, stærk læbestiftfarve. Håret i en hestehale(hvilket var ret usædvanligt) og første gang i årevis jeg viste kavalergang. Heldigvis blev det der sexiness opvejet af at jeg havde noget, der ligner en pink malerdragt, på. Det her look må jeg køre igen snart. 

Hej mega seje Marie i gul bh, ruskindsskørt og oversize skjorte. Wow. Krøllerne var også ret sindssyge den dag. 

Endnu mere opturshår! Aftenen før det her shoot havde jeg flettet mit hår i 4 cornrows og da jeg tog det ud var der bare løvemanke! Tilsat papirklips som hårspænde og genbrugskjole, der sad super dårligt. De orange læber var virkelig populære i 2014, hva? Måske skal jeg lige begynde på det igen. 

De her strandbilleder var jeg så nervøs for at udgive. Hvorfor? Jeg havde ikke læbestift på! Så nervepirrende. Men tjek lige de flotte farver der! 

Uh, her har vi prinselooket. Iført de korteste shorts, jeg ejer, som jeg tror er nogle gamle drenge-badeshorts. Igen ser vi de orange læber og en uovertruffen farvekombination. 

 Her er jeg til modeuge i KBH i August. Jeg var inviteret og havde fået en siddeplads til Mads Nørgaard showet og var over the moon. Derudover fandt jeg en ny yndlingsfrisure – lav hestehale og totter der hænge foran ørene. Pænt alligevel, hva? Har stadig både cykeltrøje og skørt!  Så kom den smukke vintage-jakke fra paris frem! Det her havde jeg på til modeuge i London og frisuren fra modeugen i KBH er tilbage

Endnu en lav hestehale, what! Men hey, tjek lige den fine pailletstrik! Den skiller jeg mig aldrig af med.  De her billeder var så nice. Her er jeg hoppet i mine vintage-Moschino-bukser, H&M x MMM-bodystockingen(som også optræder i indlægget fra 2013) og en crop top ovenpå. Stilen med hvid eyeliner under øjnene kører videre og hjertetørklæde topper lige looket af. 

Et af mien første seje farveløse looks, som tog udgangspunkt i sølvglimmer. SÅ pænt! Frisuren er også ret optur – jeg er tydeligvis blevet vild med de der totter foran ørerne og den orange læbestift holder stadig.

Et af mine gamle tricks for at køre “bare ben” om vinteren var at tage termo-strømpebukser på og så tage to lag af nyloner i min hudfarve på udenpå. Hence de underligt bilende ankler her. Hen ellers – se mig lige i helt hvidt look og et “wrap scarf” som var megatrenden dengang. Jeg havde lavet det ud af et stykke fleece, som jeg havde købt i en stofbutik. Low budget trendy, huh? 

 

Se flere glemt guld-indlæg her:
Marie i 2011
Marie i 2012
Marie i 2013