Appelsiner i turbanen, tøjsalg og Trendsales

JAKKE, JEANS, SKO

Nogle gange falder der bare nogle appelsiner i turbanen, som er de helt rigtige appelsiner, hvis I forstår. Som for eksempel da Trendsales skrev til mig for ikke så længe siden omkring et samarbejde på bloggen.
Jeg har en masse tøj, der skal sælges, efter den nylige flytning. Tjek! Jeg er vild med at snakke om genbrug på bloggen og snakke om hvor smart det er at købe brugt og at sælge sine ting videre, så de kan få så lang levetid som muligt og dermed gøre forbruget af nyproducerede ting mindre. Tjek! Jeg har prøvet at sælge mine ting på insta, hvilket gik ret meget i stå, da der ikke var et specielt stort publikum til at købe og jeg havde brug for en anden måde at komme af med mine ting. Tjek! Jeg har ikke prøvet Trendsales siden de fik en app, hvor det er blevet en god portion nemmere at lægge annoncer op og shoppe – man kan endda tage billede i appen. Tjek!

Den helt rigtige appelsin i den turban der, just saying!

Så jeg har brugt en rum tid på at lede gennem garderoben, fotografere tøjet og lægge hele 29(!) annoncer op på min Trendsales-profil for endelig at få lidt mere plads i garderoben. Denne her gang har jeg brugt lidt mere tid end jeg plejer på at tage billeder til annoncerne, så mine sager ser lidt ekstra tillokkende ud.

 

 SKJORTE, BUKSER, SANDALER, BLAZER, SKO  KJOLE, SKO, ROMPER, TRØJE, NEDERDEL

Jeg har egentlig lige et par tips, jeg plejer synes at virke, som I kan få her:

En af de ting, jeg har fokuseret allermest på, da jeg skød billederne var at fotografere alt tøjet på mig selv. Jeg synes tit det er nemmest at forestille sig noget tøj på ens egen krop, når man ser det på en anden krop i stedet for kun på en bøjle. Og så har jeg stylet det med nogle andre ting, jeg også sælger, så køberne kan få en idé om hvordan de selv kan style det med ting de også kan købe hos mig.
Derudover har jeg hevet målebåndet frem og taget lidt mål på mit tøj, som jeg skrev i annoncerne: I ved, hvor lange kjoler og skørter er, hvordan taljen er i tætsiddende kjoler, længden på sko og sådan noget. Når man ikke kan prøve tøjet, når man handler på nettet, er det ret lækkert at have nogle mål at pejle efter!

Da jeg skød billederne og fik stylet tøjet på en lækker måde begyndte jeg virkelig at tvivle. Ej, vil jeg nu virkelig sælge den her? Sådan synes jeg altid det er – man har jo anskaffet sig tøjet af en grund… Nej, nu er det tid til at give slip. Men alligevel.. Den der orange skjorte med de der vide jeans på billedet herunder. Det ser altså lidt lækkert ud, hva’?

Nej, Marie! Tid til at rydde ud! Så hey, venner, svinger I ikke lige forbi min Trendsales gennem linksene i finder under billederne og shopper hele baduljen? Min profil på TS er forresten bare nemesisbabe! Der er så meget læx, hvis jeg selv skal sige det!

Vi ses på TS! 

 

SKJORTE, BUKSER, SKO