20 ting til badeturen

1: & OTHER STORIES*, 2: VERO MODA TOP*, VERO MODA PANTIES*, 3: WEEKDAY*

For nyligt skrev en veninde til mig fordi hun skulle shoppe badetøj og ville høre hvor man kunne få noget fint. Det satte gang i en god omgang research hos mig som endte med at jeg lige så godt kunne smække et lille indlæg sammen om det jeg havde fundet.

Jeg synes Weekdays badetøj denne sommer* er superfin – både badetøjet som et enkelt og cool, men også kampagnen som er inkluderende og spændende med en masse kvinder som har fotograferet sig selv i badetøjet. Jeg er personligt vild med den orange sag herover.* Stories* har som sædvanligt også nogle super fine sager – dog har jeg selv og en håndfuld veninder erfaring med at pasformen desværre ikke altid er i top. Den sorte med prikkerne* er ellers så fin! Selvom den er enormt enkel er jeg også faldet lidt for den her Filippa K dragt*, som har den flotteste farve og er rigtig fin på ryggen med de tynde stropper. Og hos Monki* er det jo umuligt at undgå et udvalgt af formidable farver, behagelige bikinitrusser og sjove prints. Jeg elsker den her lilla sag*!

Jeg har ikke fået nyt badetøj i et år eller to, faktisk, så jeg tror jeg skal ud og prøve lidt af det her af. Og den her grønne Weekday bikini* er jo så cool!

SHOP FARVERIGT BADETØJ
[show_shopthepost_widget id=”3150061″]

 

4: MONKI*, 5: & OTHER STORIES*, 6: FILIPPA K*, 7: MONKI TOP* MONKI BOTTOMS*, 8: NLY*, 9: NLY*, 10: & OTHER STORIES*, 11: WEEKDAY TOP*, WEEKDAY BOTTOMS*, 12: MISSGUIDED*, 13: WEEKDAY TOP*, WEEKDAY BOTTOMS*, 14: MONKI*, 15: WEEKDAY*, 16: MONKI*, 17: WEEKDAY*, 18: NLY*, 19: MONKI*, 20: NELLY*