60’s shift

 SUNNIES: MONKI*, SHIFT DRESS:KENZO X H&M(similar/asos*), T-SHIRT: SECOND HAND(similar/filippa k*), SHOES: SHOE BIZ(similar/flattered*)

Da jeg sidste søndag var på Finders Keepers med Mathilde, aftalte vi at når markedet var slut, skulle vi lige gennemgå hinandens ting og lave en bytter. Jeg havde haft et øje på den her kjole fra H&Ms gamle samarbejde med Kenzo og da den ikke blev solgt endte jeg med at bytte mig til den for en anden kjole, som Mathilde havde forelsket sig i. Den perfekte måde at få nyt tøj på uden at føle at man ægte betaler for den!

Det lidt underlige ved den her kjole er at det i princippet jo er en sommerkjole, men den er i strik og med en god omgang rullekrave, så man holder ikke specielt længe i den på en solrig sommerdag. Til gengæld er den jo helt perfekt om vinteren med en trøje under.

Jeg skød den med min veninde Kat på den sorte plads, hvor vi endte med at køre et 60’er/fremtidstema med mine nye Monki-solbriller, der lidt for mig til at føle mig som en Oompa Loompa. Jeg har så meget optur over billederne her.

Hvad synes I?