Blonde Marie og to nye tattoos

REKLAME: BEHANDLINGERNE I DETTE INDLÆG ER FÅET I GAVE/SPONSORERET AF PRETTYPUNK

Min InstaStory er gået hen og blevet en af mine mest brugte metoder at kommunikere med jer – det gjorde jeg også i forrige uge, hvor jeg var på besøg hos Pretty Punk, en kombineret frisørsalon+tattoo studio, i Ravnsborggade to gange.

Tatoveringerne

Det første besøg er et har har gået og tænkt på helt siden efteråret, hvor jeg skrev et indlæg omkring idéer til nye tatoveringer. Det tog mig super lang tid at finde en tatovør i København, som havde den minimalistiske stil jeg ledte efter – indtil jeg kom i kontakt med Pretty Punk, hvor Tanja(@bettyzootattoo på insta) arbejder. Hun var lige det jeg havde ledt efter! Dygtig til rigtig tynde linjer og tog sig tid til at mødes med mig nogle uger før jeg skulle tatoveres for at snakke idéer. Både processen op til og selve tatoverings-sessionen var enormt fin og en god oplevelse – jeg vil virkelig anbefale Tanja hvis I selv overvejer en ny tatovering og går efter en minimalistisk stil. Hun er super grundig og sød! Hun har blandt andet også lavet nogle af Amalie Wessels enormt flotte tatoveringer.

Under billederne nedenfor fortæller jeg lidt mere om de forskellige tatoveringer og deres små historier. 

Jeg har fulgt et par tatovører, som laver kruseduller, grene og blade, siden efteråret og er blevet enormt inspireret af dem. Jeg viste de tatoveringer fra dem, som jeg bedst kunne lide til Tanja til vores lille idé-møde. Hun sendte mig nogle idéer til krusedulle oneliner-grene på instagram lidt tid efter vi havde mødtes for at snakke om idéer. Hendes tegninger var rigtig fine og med inspiration fra dem endte jeg med selv at sidde og krusedulle en aften. Jeg tegnede den her lille gren, som endte med at blive min tatovering. til at begynde med skulle den måske have været lidt større, men da jeg kom hen til hende og så den lille rentegning, synes jeg det var ret fint – så den blev lille, tynd og placeret på bagsiden af min venstre overarm over albuen.

Mariehønen er en idé jeg har haft i et stykke tid også. Årsagen til mariehønen er lidt åbenlys – jeg blev altid drillet med “Marie Marie Marolle, flyv op til vor herre og bolle”, da jeg var lille, udover det har jeg altid qua mit navn haft en ting for mariehøns. Så nu besluttede jeg mig for at reclaime mariehønen. Den originale idé til selve tatoveringen var faktisk at det skulle være en børnetegnings-mariehøne som min søster skulle tegne. Dog blev de aldrig helt som jeg havde tænkt de skulle se ud og jeg endte med at sende et billede af en tegning af en virkelig mariehøne til Tanja. Hun tegnede den op med en tynd streg og vi kom frem til at det skulle være den endelige mariehøne. Jeg er så glad for den fine, tynde streg mariehønen er tegnet med!

 

Det blonde hår

Efter jeg fik lysnet håret en smule tidligere på året har jeg fået appetit på at gøre noget mere. Jeg har haft lyst til at farve mit hår pink igen, men med min mørkblonde leverpostejs-hår sidder den pinke farve alt for godt fast, når jeg vil vaske den ud. Derfor besluttede jeg mig for at det var på tide at få lysnet håret endnu mere, at blive helt ægte blond, så hvis jeg får lyst til det pink hår igen, bliver farven mere som jeg vil have den.

Jeg lavede en aftale med Jeppe fra Pretty Punk om at vi skulle afblege mit hår i reflekser, eftersom jeg er ret vant til at mit hår ser naturligt ud i farven, så en her afblegning var lige skræmmende nok. Afblegning blev gjort med olaplex så håret ikke blev helt smadret, og med en afblegning som ikke var super stærk. Selvom det tog hele tre timer at komme igennem mine lange lokker, var det det hele værd, da det så blev gjort så grundigt med hundredevis af små reflekser, som virkelig glider godt ind med resten af min hårfarve og ser ret naturligt ud, synes jeg selv. Jeppe snakkede noget om at lysne en smule mere senere på året og jeg kan mærke at jeg faktisk godt kunne være klar til at gå skridtet lidt videre og blive endnu lysere gradvist. Spændende!

I forhold til at mit hår er meget tyndt og skandinavisk har jeg været lidt nervøs for det med at afblege det, fordi jeg har frygtet at det ville blive så tyndt og tørt at det nærmest bare ville knække af. Umiddelbart har jeg sket ikke mærket noget til det – jeg synes mit hår føles ligesom det gjorde før og at det heller ikke er tørret ud, juhu!