3 trends, jeg vil tage med til modeugerne

Modeugerne nærmer sig med lidt for hastige skridt og jeg begynder pludselig at skulle tænke på alt det tøj, jeg skal have med til London, Milano og Paris og alle de outfits jeg skal få planlagt.

Så for at få gjort det hele en smule nemmere for mig selv, og for at føle mig en smule mere forberedt på den lange tur, har jeg smækket tre forskellige idéer sammen til looks, jeg vil sporte under modeugerne..

 

CULOTLidt for hypet og lidt for genialt – jeg elsker de underlige kæmpe-midishorts som er forfærdeligt trendy for tiden. Jeg ville elske at smide et par culotte-shorts ned i min kuffert og bruge dem sammen med sandaler, en fin crop top eller – når vejret blev køligere – en vamset sweater.
[show_shopthepost_widget id=”225594″]
 

 

BERREr der noget, jeg er vild med, så er det voldsomt mønstrede outfits.. Men for at se voldsomt ud, behøver mønstrene i outfittet egentlig ikke være rodede eller vilde – hvis man sætter flere skarpe, geometrisk printede items sammen, kan et outfit sagtens blive vildt at se på.. Og det vil jeg prøve! Jeg vil forsøge mig med outfits med flere stribede items for at skabe visuelt forvirrende looks.
[show_shopthepost_widget id=”225586″]
sporTYSelvom jeg er alt andet end sporty i min stil, er jeg tosset med sports-trenden. Især når den mikses med hverdags-agtige eller fine items, så der skabes en kontrast i outfittet mellem det praktiske, sporty look og et mere tøset eller fint look – jeg vil gøre det med en sød nederdel, en sporty top og en bomberjakke bundet om livet.
[show_shopthepost_widget id=”225590″]
Hvilke trends er I vilde med for tiden?