3 Ways to Wear: Amust sneakers

10942344_10205970117911607_1629964562_o

Nu er “3 ways to wear” normalt en serie af indlæg, der giver jer tips til at inkorporere elementer fra min spraglede stil ind i jeres egen garderobe – men denne gang har jeg bestemt mig for at vende bøtten! Jepper, i dag står den på noget, jeg aldrig før har gået i og derfor bliver indlægget her en lille guide til mig selv – og de af jer der heller ikke tidligere er hoppet på sneaker-bølgen – til hvordan man styler sneakers.

Det er ret så nyt for mig med de komfortable kondisko, nu hvor jeg har levet i herresko de sidste mange år, men jeg blev nødt til at tage udfordringen op, da jeg så disse ualmindeligt seje sneaks fra Amust. Amust som I også hørte om i indlægget her – har nemlig de fineste sneakers, som jeg synes er lidt mere end bare et par sneakers. Glimmer, læder og neonfarvede snørebånd får dem lige til at tage skridtet videre.

Husk at I kan klikke jer videre til de tegnede items ved at klikke på dem på collagen og forresten, så kan I købe de fede sneakers til halv pris HER hos Miinto!

 

Pssstt.. Slå din adblocker fra eller læs indlægget i en anden browser en Chrome for at kunne se billederne!

Med jeans
[show_ms_widget id=”12457326″ image_id=”13109034″ width=”710″ height=”589″]

Sneakers og jeans er en ret klassisk kombination, så for at give den en smule mere kant, kan man vælge et par jeans med lapper eller en anden spændende effekt. Nu hvor snørebåndene er neonfarvede, er en skjorte i samme farve som dem et oplagt valg for at gøre looket mere komplet.

 

Med nederdel
[show_ms_widget id=”12457382″ image_id=”13109106″ width=”710″ height=”533″]

Sneakers er nok en af de mest afslappede slags sko, så til et look med sneakers og en nederdel, kan man style dem med en lækker afslappet sweater, der ser super cool ud sammen med de spraglede sneaks. For ikke at blive alt for laid back, har jeg tilsat looket en sjov hat, der gør det en smule mere interessant.

 

Med kjole
[show_ms_widget id=”12457386″ image_id=”13109110″ width=”710″ height=”533″]

Noget, jeg synes er det sejeste, er kontraster. Derfor er jeg tosset med at style rå og cool items med mere fine og damede items. Et par sneakers giver en fin kjole modespil og gør looket både lækkert og lidt mere råt. Tilsæt en lækker bomberjakke for at tage det cool look et skridt videre.

 

 

Hvordan styler I jeres sneakers? 

 

Indlægget er sponsoreret af Amust.
Illustrationer af Julie Torpegaard