4 apps jeg ikke kan leve uden

Når det kommer til at bruge min telefon, er det faktisk ret sjældent at jeg hiver den frem i privat ærinde – jeg bruger den næsten kun i forbindelse med bloggen og dertil er der nogle apps, jeg simpelthen ikke kan leve uden. Læs med her hvilke apps jeg elsker og kommentér endelig med jeres favorit-apps! 

 

favorite apps nemesis babe marie my -3

PINTEREST

Jeg har ingen spil på min telefon, så når jeg keder mig, bruger jeg al min tid på Pinterest, hvor jeg pinner mønstre, mode og en masse inspirationsfotos. Det er også tit her små idéer til bloggen starter og følger du min Pinterest, kan man let opsnappe hvis jeg har fået en idé til bloggen, der skal brainstormes på. Mit favorit-board at pinne til er helt klart “Awesome photos and collages“.

 

favorite apps nemesis babe marie my -1

VOGUE RUNWAY

Er der noget, jeg bruger løs af, når modeugerne står på, er det Vogue Runway, tidligere Style.com, hvor alle shows kommer op på appen og kan swipes igennem et par timer efter showet har stået på – og så pinner jeg naturligvis altid mine favoritlooks fra de forskellige shows! 

 

favorite apps nemesis babe marie my -2 SNAPSEED

Min top top top-favorit billedredigerings-app, absolut. Selvom de fleste andre sværger til VSCO-cam og Afterlight, holder jeg mig til Snapseed. Snapseed lader dig ændre på de fleste faktorer hvad angår lys, perspektiv og tilretning af dine billeder og den har også små fede features, såsom at man kan rette på farver, nedtone gult lys og fjerne en bums. Nogle der vil have en lille guide til billedredigering i snapseed?

 

favorite apps nemesis babe marie my -4

HEADSPACE

Ok, det her er en af de få apps, jeg bruger privat på telefonen – min meditations-app! Andy fra Headspace guider dig gennem meditation med fokus på mindfullness i sessioner på forskellige længder og med fokus på forskellige emner, som du selv bestemmer. Først skal du tage 30 dages basis-meditation, hvorefter du kan tage forskellige packs – jeg har for eksempel været meget glad for de forskellige sessioner med fokus på stress, balance, fokus, kreativitet og forandring. Du får de første 10 dage gratis og skal derefter købe abonnement, hvilket er absolut anbefalelsesværdigt!

 

Hvilke apps er jeres yndlings?