One of those cool girls

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -5 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-2 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -3-2 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2-2  outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -3 HAT, BAG & BELT: SECOND HAND, COAT: MONKI, SHOES: SELECTED

Kender I de der piger, som man drejer hovedet efter, når de går forbi en på gaden? De der supercool typer med den rette portion attitude og enormt lækkert tøj, som man selv drømmer om at eje, men hvis man gjorde, ville man aldrig kunne være lige så sej som hende alligevel. Hun ser ud som om hun slet ikke har tænkt over hvad hun har taget på, hun klæder sig bare skødesløst cool uden at tænke over det.. Går jeg ud fra.

Men altså, sådan en pige følte jeg mig nemlig som i fredags og hele grunden hertil er udelukkende den formidable, gule denimfrakke fra Monki, som jeg fandt bagest i skabet i sidste uge. Jeg følte mig simpelthen så sej at jeg ikke kunne komme over det. Og da jeg og min veninde, Linea, om aftenen tog til hip ungdoms-undergrundkoncert propfyldt med lidt for seje, unge gymnasietyper, der fik os til at føle os super gamle,  24 er noget helt nyt, når man måler sig med 18-årige med stramme sorte jeans, beholdt jeg jakken på indenfor, fordi den boostede min selvtillid max. Det er sgu dér tøj virker: når man virkelig kan mærke en forskel i selvtilliden alt efter hvad man har på!

Jakken kan desværre ikke købes mere, men du kan finde lignende HER og HER

 

Hvad er jeres selvtillidstøj?

 

SHOP COOL JAKKER:
[show_shopthepost_widget id=”1522731″]