5 ting at lave på en regnvejrsdag

Flot. Netop den dag, hvor jeg tænkte “Nu vil jeg give jer lidt inspiration til hvad man kan lave på de her underlige regnvejrs-sommerdage!” regner det selvfølgelig ikke. Perfekt. Men jeg synes ikke det skal afholde mig fra at udgive indlægget, så nu kommer det altså alligevel!

Det kommer til at regne i weekenden, så bogmærk endelig lige det her indlæg og gem det til en regnvejrsdag.

 

1. Få sorteret og arrangeret din garderobe

ny5EG76

Når man bruger sit tøj hver dag, går der så hurtigt rod i garderobeskabet eller på garderobestængerne. Så når vejret alligevel byder op til at være indendørs, hvorfor så ikke rydde lidt op i garderoben og omarrangére den? Læs mit indlæg om netop dét lige HER!

Psssstt.. Hvis du ikke kan få dig til at skille dig af med tøj, du ikke får brugt a la “Jeg kommer til at bruge den på et tidspunkt, bare vent!”, så hæng alle dine bøjler den anden vej end du plejer. Når du har brugt et stykke tøj, hænger du bøjlen normalt. Nå der så er gået et par måneder, kan du se hvilke stykker tøj, du ikke har fået brugt, og så har du ingen grund til ikke at få ryddet en smule ud.

Smid det i en sæk og send det til genbrug, eller tjen lidt håndører og læg det til salg på Trendsales.. Det har jeg gjort lige HER!

 

2. Mal(eller spyt) nye mønstre på dine negle

splatter negle-1 og negle2

Jeps, hvad er bedre tidsfordriv end neglelaks-maling? Find inspiration til dit nye negledesign i min neglelaks-kategori her på bloggen.

 

3. Find inspirationspynt til væggene

todo-1

Rod op i dine gamle modeblade(mine favoritter er mine coverblade fra ’06 og ’07) og find dine yndlingssider deri. Lad være med at ødelægge dine blade – hæng dem i stedet op på buksebøjler på et søm på væggen!

 

4. Brodér, lim og sy

todo-2

Jeg har nyligt fundet de fineste gør-det-selv tutorials på bloggen A Beautiful Mess. Jeg skal så meget snart lave paillet-slogan-sweatre og brodere søde sætninger på mit tøj – og komme lidt mere i gang med den pailletslange jeg påbegyndte for længe siden. Paillet-snore kan fås hos de fleste stof- og hobbybutikker og broderingsgarn i garnbutikkerne.

 

 

5. Shop eller planlæg dit næste køb

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 11.29.22

Hvad giver en bedre følelse på en regnvejrsdag – eller hvilken som helst anden dag – end at shoppe? Gennemgå dine yndlings-webshops(mine er i sidebaren ude til højre) og shop dine favoritter. Hvis ikke du har pengene til at shoppe nu, kan du bogmærke dine yndlingssager fra de forskellige webshops, så du kan shoppe dem, når du får penge igen. Jeg har smidt mine favoritter op i min egen lille butik lige HER!