Det der sjove job – MyRainbowTee

Jeps, det er ret tydeligt, når man ser på gif’en herover at jeg har haft det sjovt sammen med Mathilde. Den kære frøken RainbowFeeling lancerede nemlig for nyligt sin webshop, hvor hun sælger t-shirts med de fineste prints, som hun laver sammen med dygtige Alice.

Efter Mathilde og jeg mødtes til en venne-kop kaffe sagde hun at hun synes at jeg skulle fotografere alt til webshoppen, og eftersom jeg elsker Mathildes farverige og glædesbaserede lille MyRainbowTee-univers blev det naturligvis et stort ja tak til opgaven.

Vi brugte to dage i løbet af september på at skyde billeder – den første dag brugte vi 7 timer, en masse konfetti, blomster og skumfiduser på at skyde yndlingsfarve-kollektionen og den anden dag blev brugt på at skyde værdi-kollektionen. Jeg elsker virkelig at arbejde med Mathilde og Alice, og den farverige energi på de to shoots sad i kroppen i flere dage efterfølgende.

Derudover var Mathilde også enormt professionel til at lønne mig for min tid og mit arbejde, selvom hendes lille brand kun er i opstartsfasen. Det er syret af det er nævneværdigt at jeg fik løn for det her job, sagen er bare den at i de kreative brancher gør folk som regel alt for at få andre til at arbejde gratis. Men aftalen mellem Mathilde og jeg blev at vi selvom vores samarbejde var sjovt og passionsdrevet, var det også professionelt. Det er de her jobs, jeg virkelig elsker! Og så var der farverige snacks begge arbejdsdage – bonus!

Scroll ned for at se nogle af mine favoritbilleder fra vores shoots og husk at I kan købe alle de fine MyRainbowTee styles her!