blindtegninger og tilbageblik

blindtegning+outfits2 kopiSom jeg lovede jer i sidste uge, da jeg havde forsøgt mig med noget blindtegning af nogle af mine favorit-sager fra garderoben, får I her en omgang “Aaah, det var det, det skulle forestille!”.. Nemlig billeder af outfits hvor jeg har brugt netop de stykker tøj – og samtidigt et lille recap til outfits, jeg havde på sidste forår og sommer(og en efterårs-aften), for det ser nemlig ud til at jeg faktisk ikke har brugt de stykker tøj siden da – pyha!

Hvilke stykker tøj havde I gættet rigtigt fra tegningerne?

Mit 90’er-helvede af en elastisk paillet-bluse brugte jeg til en MØ-koncert i efteråret. Den gule buksedragt og den paisley-mønstrede kimono, var begge ting jeg brugte under SS14-sæsonens modeuge i Paris – åh, jeg glæder mig til at komme afsted igen! Heste-t-shirten, supermand-toppen og den turkise kjole brugte jeg i løbet af sommeren sidste år, hvor jeg stort set festede sommeren væk og derudover arbejdede i Café Klædeskabet, som senere lukkede. Og sidst, men ikke mindst, fik jeg brugt de fjollede leggings på en regnfuld forårsdag, hvor jeg gik en lang tur med mine veninde, Linea.

Ih, som gamle outfits kan bringe minder frem, hva? Og hvor kan jeg mærke at jeg snart skal til at hive alle de fine stykker tøj frem i lyset igen, så de kan blive vist frem, som de gjorde sidste år!

Hvilket outfit – og hvilket stykke tøj – er dit yndlings?