checking in

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-5collage outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2-5collage outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-5collageeee outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-5collageee  DRESS & JACKET: SECOND HAND, SHOES: SHOEBIZ, NECKLACES: STINE GOYA & HVISK

Da Stine Mo og jeg i fredags drog mod Superkilen på Nørrebro for at skyde nogle grafiske billeder af mit ternede outfit vidste jeg som udgangspunkt ikke hvad dagen ville komme til at indeholde. Det eneste jeg vidste var at jeg følte mig helt enormt godt tilpas i mit gul-ternede outfit bestående af en 60’er-kjole og en habitjakke, som jeg købte i Rumænien for den nette sum af 60kr.

I weekenden var jeg nemlig frivillig på verdens allersidste Trailerpark-festival, og i fredags, iført mine gule tern, havde jeg min anden vagt. Den bestod i at kigge armbånd backstage og tænke over hvad jeg ville komme til at lave senere på aftenen, nu jeg var taget helt alene på festival. Heldigvis blev aftenen slet ikke ensom for mig og jeg endte med at danse den væk med en ny ven og en fremmed fyr med en maté maté-spand i hånden, mens de komplimenterede mit outfit og jeg deres og alle havde det godt. Jeg er sikker på at mit outfit lige gav mig det ekstra boost af selvtillid til at drage alene på festival uden bekymringer for hvad der ville ske – jeg elsker hvad tøj kan gøre ved éns indstilling til dagen foran en.

 

SHOP TERNEDE KJOLER
[show_shopthepost_widget id=”1827527″]
outfit june 16 nemesis babe marie ternede my jensen danish blogger -2-5collagee