dagens for længe siden

LIPSTICK: MORANGE by MAC, CHOKER: NELLY, JACKET: MADS NØRGAARD, TOP: SIMPLE T-SHIRT, PANTS: AMERICAN APPAREL
Billedet er helt tilbage fra sidste onsdag. Jeg synes det er lækkert, lidt simpelt og rocket/biker-agtigt. Tilfældigvis matchede min neglelak læbestiften den dag. Jeg undskylder for kvaliteten og grynetheden, jeg tror det havde noget med lyset at gøre.
This look is way back from last Wednesday. I think it’s nice and simple and a little rock/bikerchick like. Accidentally my lipstick and nailpolish matched that day. I’m sorry about the quality and grainyness, I think it must’ve had something to do with the lighting.

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “dagens for længe siden”

 1. rebecca Avatar

  elsker din jakke 🙂

 2. Camilla Avatar

  Virkelig lækkert outfit! 🙂 – Camilla, http://scentoffashion.wordpress.com

 3. gog Avatar

  Pæn jakke. Og så håber jeg du kommer til at bo i Berlin eller Paris en dag.

 4. jenaly enns Avatar

  love the outfit. but where did you get the pants from. I didn't think you had American Apparel in Denmark.http://jenalyenns.blogspot.com/

 5. Marie My Avatar

  rebecca: jo tak, og jeg er enig – jeg elsker den så meget at jeg har levet i den i tre år nu (og den er blevet rimelig hullet)!eventmanagement: thanks!Camilla: mange tak!gog: jo tak! Det håber jeg sørme også :)jenaly enns: thanks! I bought the pants on a trip to Dublin – we don't have AA in Denmark, you're completely right!knus!

 6. Tigeren aka Chau Avatar

  Lækkert enkelt outfit./Chau

 7. J'adore blog Avatar

  Du ser super fin ud 🙂

 8. il était une fois... Avatar

  ahh you look super cool! xhttp://www.iletaitunefois.com.au/

 9. LostInHerDreams Avatar

  Hvor ser du godt ud 😀