dagens fra en gang i sidste uge.

Photobucket
Photobucket
PhotobucketBOW: SECOND HAND, LIPSTICK: H&M, DRESS: SECOND HAND, BAG: HAND ME DOWN FROM MUM, TIGHTS: H&M, PATENT LEATHER BROGUES: H&M

Endelig har jeg fået brugt min fine kjole, jeg købte i Paris i januar. Jeg har tvivlet længe på hvordan den skulle bruges, men i sidste uge fandt jeg den rette løsning! Efter jeg har set det her outfit på billeder er jeg blevet virkelig glad for det. Farverne og hele looket synes jeg er ret fint – lidt gammel skoleuniformsagtigt måske. Eller i hvert fald gammeldags skolepige, så. Jeg er også glad for jeg fik sat den røde sløjfe i håret eftersom den lige giver outfittet et endnu sødere udtryk.

I’ve finally used my little nice dress that I bought in Paris this January. I’ve doubted how it should be used for a long time, but last week I think I found the right answer! After having seen the outfit on these photos I’ve grown to like it a whole lot! The look and the colours go so nicely together – kind of an oldfashioned girls school uniform. Or well, something an oldfashioned school firl would wear. I’m also happy about the red bow in the hair, since it tops of fthe outfit with some extra cuteness.