Den der regnbuefølelse

indlægget indeholder affiliate links som alle er markerede med *
 GLASSES: ASOS*, JUMPER: gifted by GINA TRICOT(similar here*), DRESS: BAUM UND PFERDGARTEN(old), SOCKS: gifted by HYSTERIA BY HAPPY SOCKS, SHOES: BIANCO(similar here*)

I onsdags havde jeg en lille date med søde Mathilde. Altid, når jeg skal se hende, så styler jeg mig selv udfra hvordan jeg tror hun ville style sig med mit tøj. Det er sjovt, men det er altid når jeg skal ses med hende at jeg er mest eventyr-lysten og klæder mig lidt mere sjovt end ellers. Tænk sig at have en sådan effekt på  andre, hva’!  Jeg er faktisk ret glad for outfittet her – lidt skolepige og så farvekoordinering mellen sokkernes farver og min trøje og briller. Og så er det jo en fin måde at få brugt sine sommerkjoler på når det er koldt, når man bruger dem over en varm trøje – jeg er ret meget fan af tøj, der kan styles til alle sæsoner!

Jeg har forresten lige fået trøjen af Gina Tricot,* men har ikke kunnet finde den på deres webshop – men der er en, der ligner lidt her*! Har slet heller ikke kunnet finde en lignende kjole på nettet, til gengæld fandt jeg den her polkaprikkede wrap-kjole*, som virkelig er fin – så kunne man evt tage en gul rullekrave* indenunder?

Faktisk så har hun en generel god virkning på mig, hende Mathilde – hun er så sød og farverig og tror lige så meget på mig, som hun gør på sig selv, hvilket man godt lige kan have brug for en gang i mellem. Jeg har været en smule flad på det seneste, træt af skolen og dårlig til at komme i gang med ting generelt og så er det ikke altid man husker at man er sej og sød og god til mange ting. Men lige at ses med Mathilde og mærke lidt af hendes energi og regnbue-magi, mens vi lægger planer for sjove projekter i fremtiden gør at man lige kommer ovenpå igen og hun husker én på at man er helt god nok. Skønt! Vi skød en håndfuld billeder i onsdags også og fik begge endelig opfyldt vores ønsker om at skyde billeder ved den regnbuefarvede væg ved Dybbølsbro.

GET THE LOOK(affiliate links)