Den store nyhed

Så er det lige om hjørnet. Noget stort, nyt og spændende skal ske på NEMESIS, BABE. Jeg har de sidste par uger arbejdet som en gal på min lille solbeskinnede arbejdsplads ved mit spisebord ved vinduet og nu bærer mine anstrengelser snart frugt. For som I måske kan se, ser bloggen en smule anderledes ud på billedet herover. Ikke nok med at jeg flyttede mit fysiske selv for lidt over en måned siden – nu flytter bloggen med! Jeg og min virtuelle legeplads har nu begge fundet vores eget sted – væk fra forældrene og forstaden for mit vedkommende og væk fra Bloggers Delight for bloggens vedkommende: NEMESIS, BABE går solo! Jeg kan slet ikke vente med at have komplet frie tøjler til at gøre alt jeg vil, få nyt design og arbejde fuldtid på at gøre bloggen til noget stort og godt. På torsdag sker det. Bloggen beholder sin gode, gamle url, www.nemesisbabe.dk, men anderledes, det kommer den til at se ud! Derudover har jeg også en masse nye idéer og tiltag jeg vil komme til at arbejde på og udgive på bloggen i fremtiden, som jeg går og planlægger. Derudover arbejder jeg, min webdesigner, Claire, og den dygtige illustrator, Julie Torpegaard, på højtryk for at få bloggens visuelle udtryk til at bliver helt perfekt, til når jeg inviterer jer indenfor. Der kan muligvis blive en smule nede-tid på bloggen på torsdag, men ellers.. Så skal I glæde jer: jeg har sådanne fine godter i posen til NEMESIS, BABEs følgerskare!

 

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG