det falske distortion-outfit

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -8 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-2 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -5 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -3SUNNIES: MONKI, TOP: VERAS X DISTORTION, JEANS: SEAFARER, SHOES: VAGABOND, BAG & BELT: SECOND HAND

Som den velforberedte blogger jeg er, gik jeg i tirsdags udfra at jeg helt sikkert ville blive for fuld til Distortion til at fotografere mit outfit. Det resulterede I at jeg hev Emma med udi vores opgang for at fotografere hvad, jeg havde planer om at tage på til Distortion – og som jeg havde planlagt at have på længe.

Jeg er selv helt tosset med outfittet her og må sige at de nye, formidable fiske-bukser jeg har fået af Seafarer er de mest selvtillidsboostende bukser jeg har ejet. Jeg har forsøgt at finde modellen på nettet, men uden held – måske er bukserne one of a kind? Dog må jeg også krybe til korset og sige at bukserne slet ikke kom på til Distortion, eftersom det var alt for varmt – så jeg endte med at hoppe i dette outfit i stedet. Men den skønne Distortion-top som min nye bosslady, Rebecca Vera har designet i samarbejde med Pieces blev naturligvis på!

Jeg havde en skøn Distortion Nørrebro-dag – første gang jeg var afsted – hvor jeg mæskede mig i rosé og godt selskab.

Hvordan var jeres Distortion?

SHOP FLARE-JEANS
[show_shopthepost_widget id=”1666220″]