om at være blogger og studerende..


this post is nemesis babe marie my jensen post it indiedays -2-2 nemesis babe marie my jensen post it indiedays -1nemesis babe marie my jensen post it indiedays -2nemesis babe marie my jensen post it indiedays -1-2

NOTES FROM POST-IT, HEAD MAGNET FROM NICHOLAS NYBRO, VINTAGE SONIA RYKIEL SKIRT, LÆRKE BAGGER KNIT

Som I nok har opdaget på min snapchat, og som jeg har nævnt et par gange på bloggen og insta på det seneste sidder jeg i øjeblikket midt i eksamensperioden og er i gang med at læse hele pensum op. Ligesom så mange andre med deltidsjob ved siden af studiet har jeg virkelig måtte planlægge min tid for både at holde bloggen, instagram(@nemesisbabe) og snapchat(mariemyrhoj) kørende samt at holde mail-indbakken nogenlunde overskuelig.

Jeg er blevet ret god til at planlægge mig ud af eksamens/blogger-stress ved at lave planer for hvornår jeg skal læse hvad, hvilke indlæg, der skal udkomme hvornår, samt at skrive alle mine idéer ned, når de kommer. Når jeg har organiseret det hele, kommer jeg nemlig ikke ud for de situationer, når jeg ved at jeg har skullet udgive et indlæg, men uden at have billeder til det og ende med at droppe læsningen en hel dag, for at fikse det.

For nyligt har jeg fået fingrene i nogle af Post-it’s nye, store blokke, som jeg synes er ret så fine til at organisere mine læsedage her i eksamensperioden – på dem får jeg lavet læseplan for hvilke dage, jeg skal læse hvad, samt jeg får skrevet skema for mine blogindlæg, så jeg kan skrive dem i god tid. Jeg er ret så glad for de enorme Post-its, som jeg bruger til brainstorming, og de store linierede blokke, som er perfekte til at lave lister – jeg elsker lister!

Her i læseperioden planlægger jeg normalt mine læsedage ved at stå tidligt op, læse i solen indtil frokost, spise frokost, holde siesta og svare på e-mails og blogge indtil cirka kl. 15, hvor solen er til at være i igen. Så læser jeg som regel indtil kl. 19, spiser aftensmad og om aftenen skriver jeg indlæg, tager billeder eller holder helt fri, hvis jeg har forberedt mig godt. I denne uge har jeg f.eks. brug hele søndag formiddag på at skrive indlæg, så jeg kan bruge de andre dage på at læse og give mig selv en pause fra både bøger og computer, når jeg får brug for det.

 

Jeg synes det er ret spændende at høre hvordan andre organiserer deres eksamenslæsning og jobbet ved siden af – hvordan er I mest produktive i læseferien?