om at være blogger og studerende..Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “om at være blogger og studerende..”

 1. Anne Sofie Avatar
  Anne Sofie

  Hej! Hvad studerer du – kunsthistorie? Det er bare ren nysgerrighed 🙂 God eksamenslæsning 🙂
  /Anne Sofie

  1. Marie My Avatar

   Jeg studerer kunsthistorie 🙂

 2. Line Avatar
  Line

  Øv altså, jeg gider virkelig gerne læse din blog, men den loader simpelthen så langsomt, at jeg altid ender med at opgive. Det har været sådan mange måneder – men ikke tidligere herinde, og er det ikke så langsomt på andre blogs. Ved ikke hvad der sker – men det er ærgerligt.

  1. Marie My Avatar

   ØV! hvor er det bare irriterende. Jeg har snakket med mine webdame om det og ved slet ikke hvad der lige sker, men det er over de seneste måneder det bare har været maks langsomt! Jeg gør hvad jeg kan, for det er så øv at miste læsere på langsomhed. Husker du at rydde din cache i din browser(fyldt cache kan gøre mange sider supersløve)? Hvis du åbner bloggen i en anden browser kan det også hjælpe nogen gange. 😀