Dreaming of Stories

1: HERE, 2: HERE, 3: HERE, 4: HERE, 5: HERE, 6: HERE, 7: HERE, 8: HERE, 9: HERE

I går havde jeg og min søster taget til et af de steder jeg er mindst vild med i København, nemlig Strøget. Åh, de menneskemængder al den larm, pyh! Men det var heldigvis ikke bare ærgelighed, der var at finde på Strøget, for en af de butikker, jeg bedst kan lide at være i ligger nemlig også der. Som en lille afstikker fra fødselsdagsgave-indkøbet, som var turens formål, stak vi nemlig hovederne forbi &Other Stories. 

Selvom jeg står i flytning og ikke har råd til at spendere på tøj for tiden, var det alligevel en overraskende tilfredsstillende tur. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg finder det enormt tilfredsstillende at kigge på tøj – ikke nødvendigvis at købe, men bare kigge og blive inspireret. Ah!

På ikke-shopping-turen spottede jeg nogle ret så lækre sager, som jeg rigtig gerne ville vise jer. Det er ikke alle, der var på webshoppen og jeg ved heller ikke om alle dem i webshoppen er i butikkerne, men min collage endte ud som den ser ud ovenfor – nemlig med en håndfuld mega pæne ting. Den der lyserøde flæse-bluse. Oh my god. Pænhed nummer et. Og de der sorte slippers. W-O-W. De fås også i sådan et smukt, Monet-agtigt stof-materiale, så pænt!

Nyder I også at glo på tøj på samme måde som mig?

 

[show_shopthepost_widget id=”2574859″]